Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο ελεύθερος Λίνγκαρντ προκαλεί «πυρετό» στους μεγάλους της Serie A!
Μίλαν

Ο ελεύθερος Λίνγκαρντ προκαλεί «πυρετό» στους μεγάλους της Serie A!

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ δεν πρόκειται να πάει χαμένος. Ο Βρετανός επιθετικός θα αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ και αμέσως θα βρει άλλη ομάδα από το κορυφαίο επίπεδο.

03.05.2022 | 16:49

Τι κι αν έχει να ακουμπήσει μπάλα περίπου έναν χρόνο… Ο Τζέσε Λίνγκαρντ παραμένει ουσιαστικά ανενεργός από την αρχή της τρέχουσας σεζόν όμως οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκονται αρκετά ψηλά. Ο Βρετανός επιθετικός την περασμένη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα στο Νησί με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες μπόρεσε να αναγεννήσει την καριέρα του και το καλοκαίρι να πάρει άλλη μια ευκαιρία από τη Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον πήρε στην προετοιμασία, όμως ποτέ δεν του έδωσε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Και με τον Ράλφ Ράνγκνικ η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου. Ο 29χρονος επιθετικός παγίωσε τη θέση του στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων». Τώρα όμως μπαίνοντας στην τελική ευθεία της συνεργασίας του με τη Γιουνάιτεντ σκέφτεται έντονα την επόμενη μέρα. Τον σύλλογο που θα τον αποκτήσει και θα του δείξει την εμπιστοσύνη που δεν πήρε τα τελευταία χρόνια από την αγαπημένη του ομάδα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube 

Μίλαν και Γιουβέντους θα δώσουν μάχη για τον Λίνγκαρντ

Τα ρεπορτάζ θέλουν ουκ ολίγες ομάδες να διεκδικούν τα δικαιώματα του έμπειρου επιθετικού. Το αμερικανικό δίκτυο ESPN σε σημερινή του δημοσίευση αναφέρει πως τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του Λίνγκαρντ έχουν δύο υπερδυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τις Μίλαν και Γιουβέντους. Και οι δύο ομάδες θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή με έμπειρους παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Και οι δύο την επόμενη σεζόν θα έχουν φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα σε Ιταλία και Champions League.

Έτσι ο Λίνγκαρντ είναι ό,τι πρέπει! Το μόνο που πρέπει να του εγγυηθούν για να αποκτήσουν προβάδισμα για την απόκτησή του είναι ο χρόνος συμμετοχής. Μόνο αυτό θέλει ο Λίνγκαρντ. Να βρει μια ομάδα από το κορυφαίο επίπεδο που θα του δώσει τα λεπτά που έχασε από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Εκτός από την Ιταλία ο Λίνγκαρντ έχει στα χέρια του προτάσεις και από ομάδες της Premier League.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version