Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγά μην νοιάξει τον Τσάβι η ηλικία του Λεβαντόφσκι… (pic)
Μπαρτσελόνα

Σιγά μην νοιάξει τον Τσάβι η ηλικία του Λεβαντόφσκι… (pic)

Με μια δήλωσή του, ο Τσάβι έκανε ξεκάθαρο πως δεν τον απασχολεί η ηλικία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, φέρνοντας τρανταχτά παραδείγματα.

14.05.2022 | 15:43

Η Μπαρτσελόνα κινείται μεταγραφικά στους ρυθμούς του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Παρότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2023. Αναζητά τη νέα πρόκληση στην καριέρα του που ομολογουμένως συντομεύει για να φτάσει στη δύση της. Πράγμα όμως το οποίο δεν απασχολεί καθόλου τον Τσάβι.

Ο Καταλανός προπονητής της Μπάρτσα θέλει διακαώς έναν σπουδαίο επιθετικό όπως ο Λεβαντόφσκι. Θα δώσει άλλον αέρα στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Όχι ότι δεν έχει βελτιωθεί με την έλευση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Αλλά και με τον Πολωνό στην ομάδα, θα ανέβει επίπεδο σίγουρα.

Οι «μπλαουγκράνα» θα παίξουν στη Μαδρίτη το βραδάκι της Κυριακής (20:30) με τη Χετάφε. Αδιάφοροι βαθμολογικά, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ενώ, οι ίδιοι έχουν καπαρώσει εισιτήριο για το Champions League. Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα, ο Τσάβι μίλησε και για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε θρύλος της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει η ηλικία του «Λέβα». «Όταν έρθει η ώρα για υπογραφές, η ηλικία δεν με απασχολεί. Υπογράψαμε τον Ντάνι Άλβες στα 38 του χρόνια! Οι παίκτες προσέχουν τους εαυτούς τους, είναι πιο επαγγελματίες. Ο Άλβες, ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Μόντριτς, ο Κριστιάνο ή ο Μέσι αποτελούν παραδείγματα.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version