Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι με έναν καημό… (pic)
Μπαρτσελόνα

Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι με έναν καημό… (pic)

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, προσγειώθηκε σήμερα στη Βαρκελώνη και φυσικά οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τον γιο του...

15.05.2022 | 16:16

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του Λιονέλ έφτασε στη Βαρκελώνη την Κυριακή. Μόλις προσγειώθηκε, τον… συνέλαβαν διάφοροι δημοσιογράφοι πριν πάρει ένα αυτοκίνητο για να τον μεταφέρει στον προορισμό του. Ερωτηθείς αν θα ήθελε ο γιος του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, η απάντησή του ήταν: «Ελπίζουμε. Μια μέρα…».

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο πατέρας του Μέσι ρωτήθηκε και για το αν ο Λίο είναι είναι χαρούμενος στο Παρίσι. Ο Χόρχε αποκρίθηκε: «Λοιπόν, ναι». Ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάρτσα απέκλεισε ότι ο γιος του θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Παρί Σεν Ζερμέν έως τις 30 Ιουνίου 2023. Με οψιόν να το ανανεώσει για μία ακόμη σεζόν. Ο Αργεντινός έφυγε από την Μπάρτσα στις 5 Αυγούστου 2021 με μεγάλη απογοήτευση, αφού αρχικά ο Ζοάν Λαπόρτα και το διοικητικό του συμβούλιο τον διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν έτοιμα για ανανέωση.

Αλλά όταν επέστρεψε στη Βαρκελώνη και επρόκειτο να υπογράψει την ανανέωσή του, ο πρόεδρος τον ενημέρωσε ότι για οικονομικούς λόγους ο σύλλογος δεν μπόρεσε τελικά να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Έτσι, ο δρόμος τον έφερε στο Παρίσι όπου αποκτήθηκε για δυο χρόνια από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version