Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επαγγελματίας ο γιος του Φαν Πέρσι – Υπέγραψε στη Φέγενορντ! (pics)
Ευρώπη

Επαγγελματίας ο γιος του Φαν Πέρσι – Υπέγραψε στη Φέγενορντ! (pics)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα δει τον γιο του να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Σακίλ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φέγενορντ.

17.05.2022 | 22:44

Περήφανος για τον γιο του πρέπει να είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Μιας και ο 15χρονος Σακίλ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής, αλλά πλέον θα είναι μέλος της ομάδας under-17. Ο Σακίλ γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 13 Νοεμβρίου 2006, όταν ο πατέρας του έπαιζε στην Άρσεναλ.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ξεκίνησε και τελείωσε τη λαμπρή καριέρα του στη Φέγενορντ. Αρχικά από το 2001 έως το 2004 όταν και πήρε μεταγραφή στους «κανονιέρηδες». Ενώ επέστρεψε το 2018 για να παίξει για μια σεζόν στο «Ντε Κάιπ». Στην ομάδα από το Ρότερνταμ πλέον, είναι βοηθός προπονητή. Έτσι, το να βλέπει το παιδί του να παίζει μπάλα στην ομάδα της καρδιάς του, είναι ό,τι καλύτερο.

Ο Σακίλ να αναφέρουμε πως έχει παίξει ποδόσφαιρο τόσο στη Φενέρμπαχτσέ όσο και στη Μάντσεστερ Σίτι, όταν ήταν πιο μικρός. Από το 2017 αγωνίζεται με το σήμα της Φέγενορντ στο στήθος και από τη νέα σεζόν θα λογίζεται ως επαγγελματίας. Το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ ως το 2025 όταν και θα έχει γίνει ενήλικας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version