Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σαλάχ σκέφτεται το… κουαρτέτο τίτλων και τρελαίνεται!
Λίβερπουλ

Ο Σαλάχ σκέφτεται το… κουαρτέτο τίτλων και τρελαίνεται!

Η προοπτική της κατάκτησης τεσσάρων τροπαίων με τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν έχει τρελάνει τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

21.05.2022 | 14:22

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δηλώνει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ είναι ενθουσιασμένοι που έχουν ακόμη την ευκαιρία να σηκώσουν quadruple αυτή τη σεζόν. Δηλαδή να προσθέσουν τους τίτλους της Premier League και του Champions League στα δύο τρόπαια που έχουν ήδη κατακτήσει στην τρέχουσα σεζόν. Ενώ τονίζει ότι οι «κόκκινοι» είναι αισιόδοξοι ενόψει της «αυλαίας» της σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι οι «ρεντς» έχουν κατακτήσει το League Cup και το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ στις 28 Μαΐου αναμετρώνται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Όμως, προκειμένου να κατακτήσουν τέσσερις τίτλους στην τρέχουσα σεζόν, πρέπει να πανηγυρίσουν και το τρόπαιο της Premier League, για το οποίο χρειάζονται, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, δική τους νίκη επί της Γουλβς στο «Άνφιλντ» και, παράλληλα, να μη νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας την Άστον Βίλα.

«Εύχομαι η Σίτι να χάσει ή να φέρει ισοπαλία κι εμείς μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Αιγύπτιος επιθετικός στο “beIN Sports” και συνέχισε: «Μιλάμε ο ένας στον άλλο (ως ομάδα) και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Αυτή η κατάσταση συνέβη πριν από δύο χρόνια κι εκείνοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και αυτό είναι που βρίσκεται στα χέρια σου, πρέπει να κερδίσεις το δικό σου παιχνίδι και στη συνέχεια να δεις τι θα συμβεί».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Τι είπε για Ρεάλ ο Σαλάχ

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, ο 30χρονος άσος τόνισε: «Όταν είπα ότι εύχομαι να μπορούσαμε να παίξουμε με τη Ρεάλ, αυτό ήταν σαν να είπα κάτι λάθος γι’ αυτούς» συνέχισε ο διεθνής φορ, για να καταλήξει: «Μιλάω για την πιο δυνατή ομάδα στην ιστορία του Champions League και το είπα αυτό, εξαιτίας αυτό που είχε συμβεί παλιότερα. Το ματς θα είναι δύσκολο και αυτή η ομάδα έχει νικήσει σχεδόν κόντρα σε όλες τις δυνατές ομάδες. Όμως, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό κι ελπίζω ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version