Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι – Θέλει περισσότερα η Μπάγερν! (pic)
Μπαρτσελόνα

Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι – Θέλει περισσότερα η Μπάγερν! (pic)

Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

22.05.2022 | 13:00

Επίσημες διαστάσεις παίρνει πλέον το φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να αναφέρει συνεχώς πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Πολωνό να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Όμως η πίεση που δέχεται από την Μπάρτσα και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, την έχουν φέρει σε πολύ δεινή θέση.

Σύμφωνα με μέσα της Βαρκελώνης, οι «μπλαουγκράνα» κατέθεσαν την πρώτη επίσημη πρόταση. Η Μπαρτσελόνα «χτύπησε» για πρώτη φορά επίσημα την πόρτα της Μπάγερν, με μια πρόταση ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, του Ιταλού δημοσιογράφου που ειδικεύεται σε μεταγραφικά ζητήματα.

Οι Βαυαροί από την άλλη επιθυμούν τουλάχιστον 40 εκατομμύρια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει απάντηση στην Μπαρτσελόνα. Αν διατηρήσουν ως πλαφόν αυτές τις απαιτήσεις, τότε η Μπάρτσα θα πρέπει να ανεβάσει την πρότασή της. Ειδάλλως, θα υπάρξει ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις το οποίο θα επιφέρει άλλες συνέπειες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version