Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντι Μαρία: «Μπράβο ρε Μπαπέ! Θα πας αργότερα στη Ρεάλ…»
Παρί Σεν Ζερμέν

Ντι Μαρία: «Μπράβο ρε Μπαπέ! Θα πας αργότερα στη Ρεάλ…»

Ο Κίλιαν Μπαπέ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ντι Μαρία τον συνεχάρη για αυτήν την απόφαση!

22.05.2022 | 13:51

Ο Κίλιαν Μπαπέ ανέτρεψε τα… πάντα με την απόφαση του να παραμείνει στη Παρί Σεν Ζερμέν, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τη Ρεάλ Μαδρίτης που έδειχνε σίγουρη για την απόκτηση του και το τόνιζε με κάθε τρόπο στα ισπανικά Μέσα. Για κάποιον λόγο όμως ο Γάλλους σούπερ σταρ αποφάσισε πως το καλύτερο για την καριέρα του θα ήταν να παραμείνει στο Παρίσι.

Από την πλευρά του ο Άνχελ Ντι Μαρία, αποχαιρετάει την Παρί μετά από αρκετά πετυχημένα χρόνια με την φανέλα των Παριζιάνων.

Με δάκρυα στα μάτια είπε το “αντίο” στους ανθρώπους και στους φιλάθλους των Γάλλων και συνεχάρη τον Κίλιαν Μπαπέ που εν τέλει αποφάσισε να παραμείνει στην Γαλλία.

«Μπράβο στον Μπαπέ! Πήρε την πιο σωστή απόφαση. Είναι νέος ακόμα, μπορεί να πάει αργότερα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός επιθετικός.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πάντως ο Ντι Μαρία τα “έχωσε” και στα Μέσα της Ισπανίας που… αναφέρουν ως “προδότη” τον Μπαπέ!

«Καλά, στην Ισπανία πάντα γράφουν περίεργα πράγματα. Τώρα μιλάνε για προδοσία του Μπαπέ επειδή επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν ήμουν στη Ρεάλ έγραφαν κάθε μέρα πως είμαι… τελειωμένος και πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα. Εγώ απαντούσα με τα γκολ μου όμως και τους “τελειώνα”», είπε ο Ντι Μαρία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version