Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σαλάχ απολαμβάνει τις διακοπές του… φλεξάροντας τους κοιλιακούς του (pic)
Λίβερπουλ

Ο Σαλάχ απολαμβάνει τις διακοπές του… φλεξάροντας τους κοιλιακούς του (pic)

Οι κοιλιακοί του Μοχάμεντ Σαλάχ αγγίζουν το τέλειο. Ο Αιγύπτιος ποζάρει χωρίς μπλούζα και τρομάζει.

07.06.2022 | 13:50

Άλλη μία εξαντλητική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στο να κατακτήσει τα πάντα όμως τελικά αρκέστηκε με δύο κύπελλα. Η Λίβερπουλ άγγιξε το Champions League και τη φετινή Premier League όμως Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι την πλήγωσαν. Η χρονιά όμως δεν παύει να ήταν πολύ κουραστική. Οπότε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην πρώτη κιόλας ευκαιρία άφησε το Λίβερπουλ και έφυγε για διακοπές.

Η αρχή έγινε στην γενέτειρά του. Ο 29χρονος αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Αιγύπτου. Κάνει τα μπάνια του και χαλαρώνει. Παράλληλα φροντίζει να δείχνει στο κοινό του και το πολύ καλά δουλεμένο σώμα του. Οι αψεγάδιαστοι κοιλιακοί του κάνουν την εμφάνισή τους σε παραλίες της Αιγύπτου και κόβουν την ανάσα. Ο Σαλάχ έχει δουλέψει με υπομονή το σώμα του έχοντας δημιουργήσει μεθοδικά το τέλειο αποτέλεσμα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η παρακάτω φωτογραφία αποτυπώνει όλη τη σκληρή δουλειά που ρίχνει στο γυμναστήριο των προπονητικών εγκαταστάσεων της Λίβερπουλ. Το six pack σε άλλο επίπεδο.

Οι κοιλιακοί του Σαλάχ ξεπερνούν ακόμη και αυτούς του Κριστιάνο

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version