Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τσάβι έπεισε τον Σίλβα, αλλά ο Λαπόρτα… δεν θέλει να “χρεοκοπήσει”
Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι έπεισε τον Σίλβα, αλλά ο Λαπόρτα… δεν θέλει να “χρεοκοπήσει”

Ο Μπερνάρντο Σίλβα θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι, όμως η Μπαρτσελόνα... δεν μπορεί να δώσει τα 100 εκατ. ευρώ που ζητούν οι Άγγλοι!

09.06.2022 | 16:22

Ο Μπερνάρντο Σίλβα το έχει πάρει απόφαση. Μπορεί να είναι από τους πλέον σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ των πρωταθλητών της Premier League και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει τονίσει με κάθε τρόπο πως θέλει να κρατήσει τον Πορτογάλο στο Μάντσεστερ.

Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν “ψήνεται” με το να παραμείνει στην Σίτι και τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε την απόφαση του και στους ανθρώπους του συλλόγου. Μια απόφαση που δεν περίμενε κανείς στο στρατόπεδο των Άγγλων, καθώς αλλάζει όλος ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2025 και η Σίτι ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως θα κάνουν δεκτή μόνο μια προσφορά που θα αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα προχωράει τις συζητήσεις με την πλευρά του Μπερνάρντο Σίλβα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Τσάβι είναι μεγάλος θαυμαστής του Σίλβα και η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον μάνατζερ του για αυτό. Ωστόσο, αυτήν την στιγμή φαίνεται εξαιρετικά απίθανο το να μετακινηθεί στην Βαρκελώνη ο Πορτογάλος.

Το οικονομικό… θα παίξει τεράστιο ρόλο. Από την άλλη οι πιθανότητες θα αυξηθούν μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Φρένκι ντε Γιονγκ από τους Μπλαουγκράνα. Φυσικά και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει την “ιστορία” του συλλόγου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version