Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τσάκισε» το Κόσοβο και στον Βόλο η Ελλάδα, τσεκάροντας εισιτήριο ανόδου! (vid)
Nations League

«Τσάκισε» το Κόσοβο και στον Βόλο η Ελλάδα, τσεκάροντας εισιτήριο ανόδου! (vid)

Η Ελλάδα ήταν κυνική και αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος, νικώντας το Κόσοβο με 2-0 και εξασφάλισε την άνοδο στη Λιγκ Β του Νations League!

12.06.2022 | 23:47

Η Ελλάδα επικράτησε του Κοσόβου με 2-0 και εξασφάλισε την άνοδο στη Λιγκ Β του Νations League! Για πρώτη φορά στη διοργάνωση η Εθνική μας ομάδα ανέβηκε κατηγορία! Στην επόμενη θα παίζει σαφώς με καλύτερες ομάδες και σίγουρα με μια που θα προέρχεται από τη Λιγκ Α. Στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» του Βόλου, έπειτα από τη νίκη με την Κύπρο (3-0), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Το ματς

Η Εθνική μας ήταν σοβαρή για άλλο ένα παιχνίδι στον όμιλο. Με ζεστό τον κόσμο της στον Βόλο, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ επέβαλλαν τον ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα. Σε συνδυασμό με την κατοχή της μπάλας, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και αρκετές ευκαιρίες στα καρέ του Κοσόβου. Πρώτη το σουτ του Τάσου Μπακασέτα που ανάγκασε τον Μούριτς σε δύσκολη επέμβαση στο 17ο λεπτό. Ο επιθετικός της Τραμπζονσπόρ έψαξε το τέταρτο γκολ του σε ισάριθμα σερί παιχνίδια στο φετινό Νations League.

Ο ίδιος παίκτης στο 27′ επιχείρησε ξανά να σκοράρει, αλλά δεν μπόρεσε. Στο μεσοδιάστημα έκανε μια προσπάθεια κι ο Σιώπης, δίχως κάτι το τρομερό όμως. Επίσης, ο Μαυροπάνος έκανε την προσπάθειά του να σκοράρει στο 36′. Αλλά, ο στόπερ της Στουτγκάρδης δεν έβαλε καλά το πόδι του σε βολέ. Οι Κοσοβάροι από πλευράς τους δεν ανησύχησαν καθόλου τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο πρώτο μέρος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γιακουμάκης και Μάνταλος «καθάρισαν» για την Ελλάδα

Η Ελλάδα στο δεύτερο μέρος έριξε τους ρυθμούς της αρχικά, αλλά ο Πογέτ είδε την αλλαγή που άλλαξε το ματς! Μιας και έβαλε στο ματς τον Γιώργο Γιακουμάκη προκειμένου να φρεσκάρει την ελληνική επίθεση! Στο 58ο λεπτό πέρασε στη θέση του Παυλίδη και στο 71′ άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση. Εκπληκτική σέντρα του Πέτρου Μάνταλου, με τον άσο της Σέλτικ να νικά τον Μούριτς για το 1-0 της Εθνικής, με εξαιρετική κεφαλιά.

Ο Μάνταλος από δημιουργός έγινε εκτελεστής στην τελευταία φάση του αγώνα. Με το Κόσοβο σύσσωμο μπροστά, μετά το διώξιμο των Ελλήνων, η μπάλα κατέληξε στον αρχηγό της ΑΕΚ που έδωσε τη μάχη του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Nations League
Exit mobile version