Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Restart για τον Νέρες – Γίνεται ηγέτης των “αετών” (pic)
Μπένφικα

Restart για τον Νέρες – Γίνεται ηγέτης των “αετών” (pic)

Ο Νέρες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα, μετά από το... σύντομο πέρασμα του από την Σαχτάρ!

16.06.2022 | 18:12

Η Σαχτάρ  θα προχωρήσει σε μια ακόμα μεγάλη… πώληση ποδοσφαιριστή. Οι Ουκρανοί αναμένονται να προχωρήσουν άμεσα στην παραχώρηση του Ντέιβιντ Νέρες στην Μπενφίκα!

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Νέρες αποχώρησε από τον Άγιαξ με την Σαχτάρ τότε να δίνει 20 εκατ. ευρώ. Λόγω της κατάστασης όμως στην χώρα η Σαχτάρ θα αναγκαστεί να πουλήσει τον 25χρονο άσο.

Ο Νέρες ο οποίος και… ήταν ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πριν από μερικά χρόνια θέλει να κάνει το restart στην καριέρα του και να δείξει στον Άγιαξ πως έκανε ένα τεράστιο λάθος, όταν αποφάσισε να τον απομακρύνει από το ρόστερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η συμφωνία ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σαχτάρ είναι δεδομένη! Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνους με τους Πορτογάλους θα έχει ισχύ μέχρι και το 2027!

Η Μπενφίκα από την άλλη θα δει τον Έβερτον να αποχωρεί, με τον Βραζιλιάνο να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Φλαμένγκο, η οποία και θα δώσει 13 εκατ. ευρώ στους “αετούς”.

Μια μεγάλη και σπουδαία μεταγραφή για την Μπενφίκα, που έχει ως μοναδικό στόχο για την νέα σεζόν την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τις Πόρτο και Σπόρτινγκ να της βάζουν δύσκολα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version