Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τελικές επαφές της Άρσεναλ με τον Τίλεμανς!» (pic)
Άρσεναλ

«Τελικές επαφές της Άρσεναλ με τον Τίλεμανς!» (pic)

Η διοίκηση της Λέστερ είναι στις τελικές επαφές με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του Γιούρι Τίλεμανς αυτό το καλοκαίρι.

03.07.2022 | 23:02

Ο Γιούρι Τίλεμανς οδεύει προς την Άρσεναλ αυτό το καλοκαίρι. Ο 25χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός απάντησε οριστικά αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης της Λέστερ για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς συμφώνησε με τους «κανονιέρηδες».

Η Λέστερ κατανοεί τη φιλοδοξία του να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως τελικά θα φύγει, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» έχει συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο με την Αρσεναλ, η οποία θα δαπανήσει περίπου 42 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του. Ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Δεν «παίζει» μόνη της η Άρσεναλ

Παράλληλα, ακούγεται πως η Άρσεναλ έχει ανταγωνίστρια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε αναζήτηση ενός ποιοτικού μέσου ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μιλούν βέβαια με τον Φρένκι ντε Γιόνγκ. Αλλά δεν κοιτούν μονάχα την περίπτωση του Ολλανδού μέσου της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version