Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζεσούς απέδειξε στο πρώτο φιλικό ότι είναι αυτό που έλειπε από την Άρσεναλ (vid)
Άρσεναλ

Ο Ζεσούς απέδειξε στο πρώτο φιλικό ότι είναι αυτό που έλειπε από την Άρσεναλ (vid)

Τα πρόσφατα στιγμιότυπα από την πρώτη φιλική εμφάνιση του Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Άρσεναλ προκαλούν αισιοδοξία στους «κανονιέρηδες»

09.07.2022 | 19:24

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς εντυπωσίασε στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ. Ειδικότερα, πέτυχε 2 γκολ στη φιλική επικράτησε με 5-3 επί της Νυρεμβέργης.

Σκόραρε, μάλιστα, το πρώτο του γκολ μέσα σε 90 δευτερόλεπτα από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον έπαιξε ρόλο σε δύο ακόμη γκολ της ομάδας του

Το πρώτο του γκολ ήρθε μετά από προσπάθεια που ξεκίνησε ο ίδιος και τελείωσε με ιδανικό πλασέ μετά από συνεργασία με τον Ενκέτια. Λίγο αργότερα, συνεργάστηκε με τον συμπατριώτη του Γκάμπι Μαρτινέλι, και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 5-3.

Πέρα από τα γκολ του, όμως, ο Βραζιλιάνος φάνηκε να κάνει όλα όσα θέλει ο Αρτέτα από τους επιθετικούς του. Πίεσε ψηλά, πρέσαρε τους αμυντικούς, έκλεψε μπάλες και ήταν εξαιρετικός στο link up play με τους συμπαίκτες του.

Τα παρακάτω στιγμιότυπα θα ενθουσιάσουν ακόμα και τον πιο συγκρατημένο οπαδό της Άρσεναλ

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ζεσούς είναι ο επιθετικός που έψαχνε η Άρσεναλ

Στις αρχές του τρέχοντος καλοκαιριού, η Άρσεναλ είχε μείνει με μόλις ένα φορ στο ρόστερ της. Τον Έντι Ενκέτια.

Προηγουμένως, είχαν αποχωρήσει ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο Αλεξάντερ Λακαζέτ. Ο πρώτος ήρθε σε ρήξη με τον Μικέλ Αρτέτα μετά από πειθαρχικά του παραπτώματα και αποχώρησε για τη Μπαρτσελόνα το περσινό καλοκαίρι. Όσον αφορά το Γάλλο, ο κύκλος του έκλεισε και μετά από φτωχή από πλευράς παραγωγικότητας χρονιά έμεινε ελεύθερος και μετακόμισε στη Λυών.

Στο πρόσωπο του Ζεσούς, οι «κανονιέρηδες» ευελπιστούν ότι απέκτησαν το δικό τους «κανόνι». Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 45 εκατ. λιρών.

Με τους «πολίτες» δεν καθιερώθηκε ποτέ στη βασική ενδεκάδα. Ωστόσο, τα στατιστικά του είναι πολύ κολακευτικά.

Με 95 γκολ και 46 σε 233 συμμετοχές και όντας 4 φορές νικητής της Πρέμιερ Λιγκ, ο 25χρονος μπορεί δίκαια να θεωρηθεί ότι διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να γράψει ιστορία στην Άρσεναλ.

«Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα μεγάλο project. Όταν ο Έντου μου εξήγησε τι θέλουν για το μέλλον, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που μπήκα στην Άρσεναλ γιατί μου αρέσει το έργο. Θέλω να κερδίζω τρόπαια. Θέλω να κερδίσω τα πάντα» είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ζεσούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version