Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: «Κουντέ, κράτα το λόγο σου και έλα εδώ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: «Κουντέ, κράτα το λόγο σου και έλα εδώ

Ο Κουντέ... πρέπει να επιλέξει άμεσα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να του ζητά να τηρήσει την υπόσχεση του!

20.07.2022 | 21:30

Στην Μπαρτσελόνα έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο πλέον την απόκτηση του Κουντέ από την Σεβίλλη! Ο έμπειρος στόπερ έχει στα χέρια του δύο σούπερ προτάσεις από τους Μπλαουγκράνα από την Τσέλσι!

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι Λονδρέζοι του προσφέρουν περισσότερα χρήματα, τα οποία δεν μπορεί να του τα δώσει η ομάδα του Τσάβι.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των Καταλανών. Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ισπανία, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως ο Κουντέ έχει δώσει τον λόγο του στην ομάδα!

Θέλετε να δείτε τις επόμενες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα; Τότε πρέπει να μας ακολουθήσετε ΚΑΙ στο Facebook με ένα LIKE!

Ο Κουντέ έχει υποσχεθεί στον Τσάβι πως θα φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα! Φυσικά και το οικονομικό… μπορεί να αλλάξει τις σκέψεις του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας δεν υπάρχει.. το “δέσιμο” και οι υποσχέσεις! Τα χρήματα παίζουν ρόλο στην απόφαση κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αυτό ίσως και να χαλάσει την μεταγραφή του Κουντέ στην Μπαρτσελόνα.

Θέλετε να δείτε τις επόμενες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα; Τότε πρέπει να μας ακολουθήσετε ΚΑΙ στο Facebook με ένα LIKE!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version