Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Βουτιές στο Μαϊάμι σαν… 15χρονα (vid)
Video Hμέρας

Μπαρτσελόνα: Βουτιές στο Μαϊάμι σαν… 15χρονα (vid)

Άνσου Φάτι, Μέμφις Ντεπάι, Ουσμάνε Ντεμπελέ και Φρένκι Ντε Γιονγκ φόρεσαν μαγιό και ξεχύθηκαν στις παραλίες του Μαιάμι.

21.07.2022 | 09:54

Προπόνηση, προπόνηση και λίγο προπόνηση ακόμα. Ο Τσάβι από την πρώτη ημέρα στις ΗΠΑ έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως φέτος είναι κομβική χρονιά για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα θα πρέπει να εργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να δώσει όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να έρθουν στο φινάλε της χρονιάς οι επιτυχίες.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Που και που όμως χρειάζονται και στιγμές χαλάρωσης. Οι Καταλανοί όπου βρουν ευκαιρία – δεν έχουν και πολλές – τρέχουν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου Μαϊάμι. Έτσι στο ρεπό τους άρπαξαν την ευκαιρία και ξεκίνησαν τις βουτιές. Ο τηλεοπτικός φακός του καναλιού της καταλανικής ομάδας κατέγραψε το παρεάκι Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Ντεμπελέ και Φάτι να λιώνει στη θάλασσα.

Οι παίκτες του Τσάβι έκαναν σαν μικρά παιδιά. Πως κάναμε όταν τελειώναμε το σχολείο και πηγαίναμε παρέα με τους φίλους μας παραλία; Έτσι και χειρότερα. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ξέχασαν για λίγα τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Φόρεσαν μαγιό και ανέμελα έτρεξαν στην αμμουδιά των ακτών της Φλόριντα.

Δείτε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να κολυμπούν στο Μαϊάμι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version