Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μαρτίνες έδειξε στον Φαν Ντάικ ποιος θα κάνει τώρα… κουμάντο! (vid)
Video Hμέρας

Ο Μαρτίνες έδειξε στον Φαν Ντάικ ποιος θα κάνει τώρα… κουμάντο! (vid)

Ο Λισάντρο Μαρτίνες υποδέχτηκε με... άγριες διαθέσεις στο «Ολντ Τράφορντ» τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, όπως φαίνεται στο βίντεο.

24.08.2022 | 09:37

Από τη μία είναι ο Λισάντρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός αμυντικός άφησε πριν λίγο καιρό τον Άγιαξ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσωπική επιλογή του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Λατίνος ναι μεν έχει έκρηξη και δύναμη, αλλά, δεν… γεμίζει το μάτι του αντιπάλου, μιας και είναι μόλις 1,75 σε ύψος.

Όχι και το πρώτο μπόι. Ειδικά για κεντρικό αμυντικό. Πόσο μάλλον στην Αγγλία και την απαιτητική Premier League. Από την άλλη πλευρά του… ρινγκ είναι ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός στόπερ από τότε που έδωσε τα χέρια με τη Λίβερπουλ θεωρείται -και όχι άδικα- από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους στη θέση του στον κόσμο.

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο πριν δύο χρόνια δεν τον επηρέασε καθόλου. Κάτι που φάνηκε περίτρανα με τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Ο θηριώδης αμυντικός όχι απλά είναι αρχοντικός στον τρόπο παιχνιδιού του. Αλλά κάνει τους αντίπαλους επιθετικούς να… λυγίζουν στην ιδέα ότι πρέπει να τον αντιμετωπίσουν.

Κι όμως… Οι δύο αυτοί αμυντικοί που είναι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους – ο καθένας για τους λόγους τους- κέντρισαν τα βλέμματα στο πρόσφατο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Ο Λατίνος για καλούς λόγους με τον Ευρωπαίο να γίνεται… meme για τον τρόπο που μάρκαρε.

O Μαρτίνες δεν δείχνει να… αστειεύεται!

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ είναι από τους πιο έμπειρους και παλιούς στόπερ της Premier League. Γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο δυνατές είναι οι μονομαχίες. Αλλά ο Ολλανδός στόπερ αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν στο «Ολντ Τράφοντ» με τον Λισάντρο Μαρτίνες να τον στέλνει… αδιάβαστο σε μία διεκδίκηση της μπάλας που είχαν.

Ο Αργεντινός δείχνει σιγά- σιγά να βρίσκει τα πατήματα του. Άλλωστε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ με σκορ 2-1 αναδείχτηκε ως ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε στο πρώτο του ντέρμπι στο Νησί.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη νέα… κόντρα που υπάρχει και θα συνεχίσει να μας απασχολεί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν για το ποιος θα είναι ο καλύτερος της Premier League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version