ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Oh my… Jesus: Θεϊκή Άρσεναλ και το σερί νικών συνεχίζεται! (vid)

Με πρωταγωνιστές δύο Βραζιλιάνους (Ζεσούς και Μαρτινέλι) η Άρσεναλ έκανε την 5η της σερί νίκη, επικρατώντας εντός έδρας 2-1 της Άστον Βίλα.

Oh my… Jesus: Θεϊκή Άρσεναλ και το σερί νικών συνεχίζεται! (vid)

Η Άρσεναλ φέτος είναι άλλη… κατηγορία. Καμία σχέση με πέρυσι. Δεν είναι μόνο οι νίκες που παίρνουν οι Λονδρέζοι -πέντε σερί- αλλά και το στιλ τους. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα βάζουν κάτω την μπάλα και κάνουν τη μία επίθεση μετά την άλλη. Βάζουν γκολ, αλλά και δέχονται -όγδοο παιχνίδι στην έδρα τους που δεν κρατάνε ανέπαφη την εστία τους- αλλά και έτσι στο τέλος χαμογελάνε.

Οι «κανονιέρηδες» αν και δυσκολεύτηκαν, επικράτησαν 2-1 της Άστο Βίλα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς δεν ήταν μόνο εκείνος που σημείωσε το πρώτο γκολ των νικητών. Αλλά και αυτός που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος της αναμέτρησης.

Σπουδαίο παιχνίδι και από τον Μαρτινέλι. Από πλευράς φιλοξενούμενων ξεχώρισαν οι Μαρτίνες και Μπέιλι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς η Άρσεναλ μπήκε με το μαχαίρι στα… δόντια. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα ήθελαν να σημειώσουν ένα γκολ όσο πιο νωρίς γινόταν. Ήθελα να έχουν ένα πιο εύκολο έργο σε σχέση με τη Φούλαμ. Και τα δεδομένα έδειχναν πως μάλλον θα το πετύχαιναν.

Η Άστον Βίλα έδωσε πολύ χρόνο και χώρο στους «κανονιέρηδες». Εκείνοι με μπροστάρη τον Μάρτιν Όντεγκαρντ πίεζαν για ένα τέρμα από κάθε πλευρά. Η μία επίθεση ερχόταν, μετά την άλλη στην εστία του Εμιλιάνο Μαρτίνες. Αλλά τα λάθη στην τελική προσπάθεια ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ωστόσο, όλα έδειχναν πως το γκολ για την Άρσεναλ ήταν απλά θέμα χρόνου. Αυτό ήρθε στο 30′ με τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Οι παίκτες του Αρτέτα βγήκαν μπροστά από τα αριστερά με τον Μαρτινέλι, εκείνος έδωσε στον Τζάκα, ο οποίος επιχείρησε κάτι σαν σέντρα – σουτ. Ο Μαρτίνες δεν έδιωξε ούτε μακριά, ούτε σωστά. Έτσι, ο Ζεσούς από κοντά έκανε το 1-0 για την Άρσεναλ.

Αλλά αν ο Σάκα ή ο Μαρτινέλι ήταν πιο προσεκτικοί αυτό δεν θα ήταν το μοναδικό τέρμα του ημιχρόνου. Από πλευράς Άστον Βίλα δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, παρά μόνο δύο προσπάθειες από τον Μπουέντια που έκαναν τον Ράμστντεϊλ να κουνηθεί από τη θέση του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ μπήκαν πιο δυνατά και πέρασαν το κέντρο με αξιώσεις. Ο Μπέιλι με την ταχύτητά του έβαλε μερικά… δύσκολα στους αμυντικούς της Άρσεναλ. Αλλά οι γραμμές των γηπεδούχων ήταν τόσο συμπαγείς και τόσο κοντά η μία με την άλλη που με τα ντουμπλαρίσματα δεν υπήρχε καμία σοβαρή απειλή.

Παρόλα αυτά η Άστον Βίλα έφερε το ματς στα ίσα με το απευθείας κόρνερ του Ντούγκλας Λουίς στο 74′ με τον Ράμσντεϊλ να διαμαρτύρεται για φάουλ πάνω του. Αλλά η Άρσεναλ δεν τα παράτησε. Όπως άλλωστε δεν έχει κάνει σε κανένα παιχνίδι φέτος. Έτσι, στο 76′ ο Μαρτινέλι «έγραψε» το 2-1 μετά από σέντρα του Σάκα και απευθείας δικό του τελείωμα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερο ως το τέλος με την Άρσεναλ να παίρνει την πέμπτη σερί της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμένει μόνη πρώτη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ