ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Είδαν κίτρινο και αφήνιασαν οι «ταύροι» – Τρίτη σερί γκέλα για Μπάγερν (vid)

Η Λειψία επικράτησε εντός έδρας της Ντόρτμουντ με το εμφατικό 3-0 την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου έχασε εκ νέου βαθμούς από τη Στουτγκάρδη στο Μόναχο.

Είδαν κίτρινο και αφήνιασαν οι «ταύροι» – Τρίτη σερί γκέλα για Μπάγερν (vid)

Εφιαλτικό ήταν το απόγευμα της Ντόρτμουντ στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» απέναντι στη Λειψία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι «ταύροι» ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς στο ματς. Αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί της ομάδας του Ρόζε, η οποία περίμενε τα λάθη της Ντόρτμουντ στη μεσαία γραμμή για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Βέρνερ στην αντεπίθεση. Κάπως έτσι, έφτασε μέχρι την άνετη επικράτηση με 3-0

Η Ντόρτμουντ «κόλλησε» στους 12 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές ενώ η Λειψία έφτασε τους 8 πόντους.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα του Τέρζιτς έχανε με 2-0 στο ημίχρονο, παρουσιάζοντας τεράστια προβλήματα στη δημιουργία της. H Λειψία άνοιξε από νωρίς στο σκορ με την κεφαλιά του Όρμπαν στο 5ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Αυτό το σκορ διευκόλυνε τη Λειψία να παίξει το παιχνίδι που θέλει. Ειδικότερα, περίμενε στο μισό γήπεδο την Ντόρτμουντ και πιέζοντας ανά διαστήματα έκλεβε τη μπάλα και έβγαινε στην κόντρα. Ο ταχύτατος Βέρνερ επιχειρούσε συνεχώς να βγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, η οποία έπαιζε πολύ ψηλά.

Έτσι, ο πρώην φορ της Τσέλσι έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, μετά από χαμένο τετ α τετ στο 45ο λεπτό.

Ευτυχώς, για εκείνον ο Σομποσλάι έκανε τη δουλειά με εντυπωσιακό τρόπο ένα λεπτό αργότερα. Ο Ούγγρος παρέλαβε τη μπάλα μακριά από την περιοχή και με έναν κεραυνό έγραψε το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, η προβληματική δημιουργία των φιλοξενούμενων παρέμεινε. Έτσι, όχι μόνο δεν διεκδίκησαν κάτι αλλά δέχτηκαν και το τελικό 3-0 από τον Χαϊντάρα στο 84ο λεπτό.

Πολύ σκληρό καρύδι η Στουτγκάρδη για τη Μπάγερν

Η Στουτγκάρδη έβαλε δύσκολα στους Βαυαρούς στην «Αλιάνζ Αρίνα». Δε φοβήθηκε να πιέσει ψηλά και τελικά δικαιώθηκε αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας. Για την Μπάγερν Μονάχου, αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία στη Μπουντσελίγκα. Έτσι, μετράει 12 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μετά από ένα ημίχρονο, τις δύο ομάδες χώριζε μόλις ένα γκολ. Αυτό του Mathys Tel στο 36ο λεπτό με απίθανο βολλε.

Η Στουτγκάρδη πίεζε ψηλά στο 2ο ημίχρονο και κάπως έτσι ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από ένα κλέψιμο του Μαυροπάνου ψηλά στο γήπεδο, η μπάλα έφτασε στον Chris Fuhrich, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για την ισοφάριση.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε όμως, άμεσα την απάντηση. Μετά από μία ώρα παιχνιδιού, ο Μουσιάλα παρέλαβε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με έναν υπέροχο ελιγμό, πέρασε τη μπάλα μέσα από τα κορμιά για το 2-1.

Μετά το 2-1 το παιχνίδι είχε αποκτήσει μία άγρια ομορφιά. Η Στουτγκάρδη είχε ανέβει ψηλά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αφήνει τεράστια κενά πίσω.

Από την πλευρά της η Μπάγερν Μονάχου έβγαινε συνεχώς στην κόντρα επίθεση αλλά τα χαλούσε στην τελική επιλογή.

Η Στουτγκάρδη έχασε την καλύτερή της ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Serhou Guirassy να βλέπει το δοκάρι να σταματάει την προσπάθειά του στο 74ο λεπτό. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν για την επιμονή τους. Στο 92ο λεπτό, ο Ντε Λιχτ υπέπεσε σε πέναλτι και ο Γκιρασί ευστόχησε για το τελικό 2-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ