Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα: Όλα όσα έγιναν στο φινάλε – θρίλερ του Τορίνο! (vid)
Γιουβέντους

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα: Όλα όσα έγιναν στο φινάλε – θρίλερ του Τορίνο! (vid)

Τα πάντα έγιναν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα! Απολαύστε τα σε ένα μόνο βίντεο.

12.09.2022 | 00:26

Οι Γιουβέντους και Σαλερνιτάνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ, 2-2, σε ματς που ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Το θρίλερ στο Τορίνο, για την 6η αγωνιστική της Serie A, μπορεί να μην ανέδειξε νικητή, αλλά η εξέλιξή του ήταν τέτοια που μέχρι το τελευταίο λεπτό κράτησε αμείωτη την αγωνία των θεατών που το παρακολούθησαν.

Οι φιλοξενούμενοι σόκαραν το «Αλιάντζ Στάντιον», καθώς προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο, δείχνοντας πως ήταν έτοιμοι για να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» της αγωνιστικής. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι «έπαιξε τα ρέστα της» στο β΄ μέρος, μείωσε με τον Μπρέμερ στο 51΄, ισοφάρισε με τον Μπονούτσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο 90΄+5 σκόραρε για τρίτη φορά με τον Αρκάντιους Μίλικ.

Το γκολ του Πολωνού φορ, όμως, δε μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης από το VAR με τον ίδιο να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στους πανηγυρισμούς και να αποβάλλεται. Όλα αυτά σε συνδυασμό με αρκετά νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version