Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κλοπ… έκανε λάθος – Στέλνει πίσω στην Ιταλία την τελευταία του μεταγραφή!
Λίβερπουλ

Ο Κλοπ… έκανε λάθος – Στέλνει πίσω στην Ιταλία την τελευταία του μεταγραφή!

Ο Γιούργκεν Κλοπ... δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από αυτά που δείχνει ο Αρτούρ στις προπονήσεις και φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος θα γυρίσει στο Τορίνο!

14.09.2022 | 15:01

Η Λίβερπουλ προχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες σε μια… τελευταία μεταγραφική κίνηση, φέρνοντας τον Αρτούρ από την Γιουβέντους με την μορφή δανεισμού για μια σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έψαχνε απεγνωσμένα για έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στην μεσαία γραμμή. Ωστόσο, φαίνεται πως η επιλογή του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Μέχρι στιγμής ο Αρτούρ έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς, όταν και μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Νάπολι. Από εκεί και πέρα έκατσε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε κόντρα σε Έβερτον και Άγιαξ.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία, ο Κλοπ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Αρτούρ και έχει αντιληφθεί πως ίσως και να μην ταιριάζει στην ομάδα!

Μάλιστα, αναφέρουν πως στην Λίβερπουλ σκέφτονται έντονα να επιστρέψουν… “πακέτο” τον 26χρονο στην Γιουβέντους από τον Γενάρη, καθώς δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο.

Φυσικά όλα μπορούν να αλλάξουν αν ο Αρτούρ… αρχίσει και κάνει “παπάδες” ξαφνικά, αν του δώσει ευκαιρίες ο Κλοπ.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version