Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Λιονέλ Μέσι απλά… μιλάει στην μπάλα (vid)
Video Hμέρας

Ο Λιονέλ Μέσι απλά… μιλάει στην μπάλα (vid)

Δείτε το εκπληκτικό κοντρόλ του Λιονέλ Μέσι. Απλά... μαγικό!

18.09.2022 | 18:59

Μας έχει ξεδιπλώσει επανειλημμένα το σπάνιο ταλέντο του! Ο Λιονέλ Μέσι είναι για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Το δείχνουν οι επιδόσεις του, τα τρόπαιά του και οι τρομακτικές του δυνατότητες. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε κάθε του εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλήματος.

Είτε μιλάμε για την παρουσία του στο παιχνίδι, είτε ακόμη και στη προθέρμανση. Πολλές φορές πριν από κάθε αγώνα ο 34χρονος αστέρας φροντίζει να αποζημιώσει τους θεατές με κινήσεις του με τη μπάλα που απλά… δεν υπάρχουν!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Και στα χρόνια που βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα και σε αυτά τώρα που πρωταγωνιστεί σε εθνική Αργεντινής και Παρί Σεν Ζερμέν ο Μέσι προσφέρει απλόχερα… μαγικά. Ο τηλεοπτικός φακός του ESPN τον απαθανάτισε πριν λίγο καιρό να μιλάει στην μπάλα στη προθέρμανση της εθνικής Αργεντινής. Να παίζει πασούλες με τον συμπαίκτη του, Λεάντρο Παρέδες και να κάνει απίθανα κοντρόλ στη μπάλα.

Δείτε τι κάνει ο Λιονέλ Μέσι και θα καταλάβετε – Εκπληκτικό κοντρόλ στη μπάλα από τον Αργεντινό

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version