Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ντράξλερ μας θύμισε τι παιχταράς είναι με αυτή τη ΡΟΥΚΕΤΑ! (vid)
Μπένφικα

O Ντράξλερ μας θύμισε τι παιχταράς είναι με αυτή τη ΡΟΥΚΕΤΑ! (vid)

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ συστήθηκε στον κόσμο της Μπενφίκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δηλαδή με γκολ και δη άκρως εντυπωσιακό!

19.09.2022 | 22:54

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ όταν ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάλκε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Γι’ αυτό τον λόγο και στη συνέχεια ομάδες, όπως η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξαν έντονο και μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Γερμανός παίκτης εν τέλει έδωσε τα χέρια με τους Παριζιάνους. Ωστόσο, η καριέρα του από εκεί και πέρα δεν ήταν ποτέ η ίδια. Ο συναγωνισμός στην Παρί ήταν τεράστιος. Ο χρόνος που έπαιρνε ο Ντράξλερ σταδιακά γινόταν ολοένα και λιγότερος. Μέχρι που ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Ο ταλαντούχος χαφ ήθελε παιχνίδια στα πόδια του. Έδειχνε σχεδόν… παλαίμαχος, ενώ είναι μόλις 28 ετών. Κοινώς ο Ντράξλερ βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ηλικία για να αποδώσει τα μέγιστα. Η Μπενφίκα έχει κάνει πολλά… πειράματα κατά καιρούς, όπου της έχουν βγει και με το παραπάνω.

Ο πρώην άσος της Σάλκε όταν δέχτηκε πρόταση από τους Πορτογάλους δεν το σκέφτηκε πολύ. Έδωσε αμέσως τα χέρια μαζί τους. Και όχι μόνο αυτό.

Ο Ντράξλερ φρόντισε να δείξει σε όλους ότι μόνο… τελειωμένος δεν είναι, αλλά, παραμένει σε ιδανική κατάσταση σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των «αετών» κόντρα στη Μαρίτιμο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα με απίθανο σουτ!

Ιδού η ΓΚΟΛΑΡΑ του Ντράξλερ:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπένφικα
Exit mobile version