Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ενρίκε… χόρεψε τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο»! (vid)
Europa League

Ο Ενρίκε… χόρεψε τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο»! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος σημείωσε το γκολ της νίκης, η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε εκτός έδρας της Ρόμα με σκορ 2-1.

07.10.2022 | 00:06

Η Ρόμα παραμένει… Ρόμα. Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε και πάλι στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League πόσο ασταθές είναι.

Αυτό δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο οι Ισπανοί. Ναι μεν οι Ρωμαίοι σκόραραν πρώτοι, αλλά, οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν με σκορ 2-1 στο τέλος. Και αυτό χάρη στο τέρμα του Λουίς Ενρίκε στο 88′. Ένα γκολ που έφτανε για να δώσει ένα τεράστιο «διπλό» στους Ισπανούς!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Ρόμα όσο και η Ρέαλ Μπέτις μπήκαν κάπως επιφυλακτικά στο παιχνίδι. Οι Ρωμαίοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όσο περνούσε η ώρα οι Ιταλοί πίεζαν ολοένα και περισσότερο. Στο 34′ οι προσπάθειές τους έπιασαν τόπο.

Ο Ντιμπάλα ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Αλλά αυτό δεν αποθάρρυνε τους φιλοξενούμενους. Αντιθέτως, εκείνοι βγήκαν χωρίς φόβο και πάθος πιο μπροστά και ισοφάρισαν στο 40′ με τον Ροντρίγκες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε για τα καλά. Και οι δύο ομάδες έδωσαν και πήραν χώρους. Θα μπορούσε οποιαδήποτε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Εν τέλει αυτό ήρθε στο 88′ από τον Λουίς Ενρίκε. Ένα γκολ που έμελλε να είναι καθοριστικό και αποφασιστικό, ώστε να έρθει η εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μπέτις και παράλληλα ένα σπουδαίο «διπλό».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version