ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Saka… attack (vid)

Μια Άρσεναλ με πάθος και ψυχή! Οι Λονδρέζοι μετά την Τότεναμ υπέταξαν μέσα στο Emirates και τη Λίβερπουλ (3-2) και επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League.

Saka… attack (vid)

Αυτή η Άρσεναλ είναι φτιαγμένη όχι μόνο για τα εύκολα! Μπορεί και… παραμπορεί και στα δύσκολα. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν της Λίβερπουλ με 3-2 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουκάγιο Σακά. Ο Μαρτινέλι άνοιξε το σκορ, η Λίβερπουλ βρήκε απαντήσεις με Νούνιες και Φιρμίνο όμως ο Άγγλος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του στον αγώνα.

To ματς

To μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League. H Άρσεναλ υποδέχθηκε στο Λονδίνο τη Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες επιζητούσαν διακαώς τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από τη μία οι «Κανονιέρηδες» που με τρίποντο επέστρεφαν στη κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η ομάδα του Κλοπ που με νίκη μείωνε τη – μεγάλη της – διαφορά από το ρετιρέ.

Το παιχνίδι αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον από το κοινό. Και η Άρσεναλ βρήκε με το… καλημέρα να το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Μαρτινέλι επωφελήθηκε της πάσας του Όντεγκααρντ στη καρδιά της άμυνας της Λίβερπουλ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 σηκώνοντας στο… πόδι το γήπεδο.

Οι «Κόκκινοι» αιφνιδιάστηκαν όμως δεν έδειξαν να… παγώνουν. Η ομάδα του Κλοπ σταδιακά πήρε την κατοχή της μπάλας. Πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τη βρήκε αρκετά αργότερα. Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν στην κόντρα πήραν τη μπάλα από τον Γκάμπριελ και με τον Νούνιες έφθασαν στο 1-1. Η χαρά της Λίβερπουλ ωστόσο δε κράτησε για πολύ. Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Άρσεναλ βρήκε ξανά γκολ. Ο Μαρτινέλι πάσαρε ιδανικά εντός περιοχής και ο Σάκα από κοντά  έκανε το 2-1.

Ο Σάκα σκόραρε δις και τσάκισε τη Λίβερπουλ

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε υψηλός. Στο 53′ η Λίβερπουλ βρήκε ξανά αντίδραση. Ο Ζότα πέρασε ιδανικά κάθετα τη μπάλα στον Φιρμίνο με τον Βραζιλιάνο να κάνει άψογο κοντρόλ και διαγώνιο σουτ και να γράφει το 2-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα και οι δύο ομάδες έψαξαν με όλες τις δυνάμεις τους το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και στην ουσία το ματς.

Όσο περνούσε η ώρα η Άρσεναλ έδειχνε να μπορεί και να θέλει περισσότερο το γκολ. Στο 76′ ο Ζεσούς ανατράπηκε εντός της μεγάλης περιοχής έπειτα από χτύπημα του Ζότα. Ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Σάκα ανέλαβε την εκτέλεση – έδωσε το οκ ο VAR – και με ψυχραιμία έκανε το 3-2. Αυτό το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος. Σπουδαία νίκη για τους «Κανονιέρηδες».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ