ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Μπενφίκα αποτελείωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε… αδιάβαστη! (vids)

Τα δύσκολα... εύκολα έκανε η Μπενφίκα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γιουβέντους με τους Πορτογάλους να επικρατούν με το ευρύ 4-3.

Η Μπενφίκα αποτελείωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε… αδιάβαστη! (vids)

Το παιχνίδι ήταν «τελικός» για τη Γιουβέντους. Αλλά οι παίκτες της δεν μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ». Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν κατώτερη των προσδοκιών και η Μπενφίκα τη νίκησε με σκορ 4-3 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Αυτό το αποτέλεσμα στέλνει εκτός συνέχειας του θεσμού την ιταλική ομάδα.

Οι Πορτογάλοι ήταν ανώτεροι από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα, δίνοντας επικές διαστάσεις στη νίκη τους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπενφίκα ήταν πιο ορεξάτη και πιο κεφάτη. Οι Πορτογάλοι το έδειξαν αυτό από τις πρώτες τους επαφές με την μπάλα στα πόδια. Από την άλλη η Γιουβέντους, ενώ καιγόταν για τη νίκη βρέθηκε να έχει αμυντική στάση. O Αντόνιο Σίλβα με κοντινή κεφαλιά έδειξε ότι το έργο της «Μεγάλης Κυρίας» στο «Ντα Λουζ» θα ήταν αρκετά δύσκολο. Μιας και ο εκείνος με κοντινή κεφαλιά στο 17′ νίκησε τον Σέζνι και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση. Και αυτή ήρθε από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος στράικερ ήταν και παραμένει εκείνος που ακόμη και φέτος βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά για τους «μπιανκονέρι». Ο σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Μάλιστα, χρειάστηκε το VAR για να επικυρωθεί το γκολ του στο 22′.

Αλλά από εκεί και πέρα η Γιουβέντους έχασε την μπάλα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Οι Πορτογάλοι ήταν μία και δύο ταχύτητες πιο πάνω από τους φιλοξενούμενους. Έτσι, ανέκτησαν το προβάδισμα που είχαν με το εύστοχο πέναλτι του Ζοάο Μάριο στο 28′, μετά από χέρι του Κουαδράδο.

Η Μπενφίκα δεν σταμάτησε να πιέζει. Οι «αετοί» ήταν καλύτεροι και το εκμεταλλεύτηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Το 3-1 έγινε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ράφα Σίλβα είχε κέφια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι με εντυπωσιακό τακουνάκι, μετά από ωραία μπαλιά του Ζοάο Μάριο.

Θα περίμενε κανείς ότι η Γιουβέντους θα τα έπαιζε όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, όποιος το πίστεψε έκανε λάθος. Σαν την άμυνα των Ιταλών που έχασε εύκολα την μπάλα με τους παίκτες της Μπενφίκα να βγαίνουν μπροστά και ο Ράφα Σίλβα στο 50′ να διαμορφώνει το 4-1 με «σκαφτό». Και εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει η ιταλική ομάδα έκανε ένα απίθανο ντεμαράζ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αρχικά μείωσε σε 4-2 με τον Μιλίκ στο 77′ και με τον ΜακΚένι έφτασε ακόμη πιο κοντά σε ένα… επικό αποτέλεσμα. Ο έμπειρος μέσος «έγραψε» το 4-3 στο 79′.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ:













ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ