Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ψωμί κι αλάτι» ό,τι κι αν είπαν Κριστιάνο και Τεν Χαγκ (pic)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ψωμί κι αλάτι» ό,τι κι αν είπαν Κριστιάνο και Τεν Χαγκ (pic)

Σύμφωνα με τη SUN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολαμβάνει πλέον καλό κλίμα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Έρικ Τεν Χαγκ.

26.10.2022 | 18:59

Από χίλια κύματα έχει περάσει η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον προπονητή του. Ο Έρικ Τεν Χαγκ την προηγούμενη Κυριακή στο ματς με την Τότεναμ δεν τον είχε χρησιμοποιήσει καθόλου. Έτσι, ο Πορτογάλος διεθνής σούπερ σταρ τα μάζεψε και έφυγε για τα αποδυτήρια!

Μέσα στην εβδομάδα έχει προκύψει πως ο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από την ομάδα τον Γενάρη. Στο πλαίσιο αυτό, ο Τεν Χαγκ έκανε δηλώσεις πως ο Κριστιάνο… δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο! Ωστόσο, ο Κριστιάνο από μόνος του έχει τέτοια επίδραση στον σύλλογο που δεν γίνεται έτσι απλώς να τον παραγκωνίσει ο οποιοσδήποτε προπονητής.

Ο κόσμος τον στηρίζει και θέλει να τον βλέπει με την κόκκινη φανέλα. Ακόμα κι αν το Europa League είναι ένας… βραχνάς που ταλαιπωρεί τον 37χρονο σούπερ σταρ σε καθημερινή βάση. Έτσι, δημοσίευμα της αγγλικής SUN, κάνει λόγο πως Τεν Χαγκ και Κριστιάνο έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός πως ο παίκτης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, λίγα 24ωρα μετά τον παραγκωνισμό του.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή Μαγκουάιρ προβλέπει… εφιάλτες για τη Γιουνάιτεντ!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version