Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσιμίκας – Βλαχοδήμος στους «16» του Champions League (stats)
Champions League

Τσιμίκας – Βλαχοδήμος στους «16» του Champions League (stats)

Δύο ελληνόπουλα κρατούν σφικτά τη σημαία της χώρας μας και συνεχίζουν να μας εκπροσωπούν στο κορυφαίο επίπεδο. Κώστας Τσιμίκας και Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

03.11.2022 | 11:26

To ελληνικό ποδόσφαιρο απουσιάζει εξαρχής από το φετινό Champions League καθώς δεν υπάρχει εκπροσώπηση στον θεσμό από ομάδα της Super League. Το ελληνικό στοιχείο όμως παραμένει σταθερό στη κορυφαία διοργάνωση. Το λάβαρο κρατούν οι Κώστας Τσιμίκας και Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές μεγαλούργησαν με τις ομάδες τους στη φάση των ομίλων και δικαίως προκρίθηκαν στα νοκ άουτ.

Διάβασε επίσης: Η γκολάρα του Ζοάο Μάριο που… πάγωσε Μέσι και Μπαπέ (vid)

Ο Τσιμίκας αγωνίστηκε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια της Λίβερπουλ στον όμιλο. Οι «Κόκκινοι» με τον ταλαντούχο μπακ ως βασικό στα τέσσερα ματς και ως αλλαγή στο ένα κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι στον όμιλό τους και παρέα με τη Νάπολι να πάρουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από την άλλη, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτέλεσε τη βασική επιλογή των «Αετών» της Μπενφίκα κάτω από τα δοκάρια. Αγωνίστηκε σε όλα τα ματς μη χάνοντας λεπτό. Με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η πορτογαλική ομάδα στο φινάλε της χθεσινής βραδιάς να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της πάνω από τη φανταχτερή Παρί των Μέσι και Μπαπέ.

Και οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές δικαιώνονται με τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν είναι κομπάρσοι στις ομάδες τους αλλά πρωταγωνιστές. Ο ένας με τις κούρσες και τις ασίστ του (δύο τον αριθμό), ο άλλος με τις καίριες επεμβάσεις του. Δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο επάξια στο κορυφαίο επίπεδο. Εκεί που όλοι οι σούπερ σταρ ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Εκεί που άπαντες παλεύουν για τη κορυφή της Ευρώπης.

 


 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version