Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι… είσαι ασταμάτητη – Νέα νίκη για την ομαδάρα του Σπαλέτι!
Νάπολι

Νάπολι… είσαι ασταμάτητη – Νέα νίκη για την ομαδάρα του Σπαλέτι!

Η Νάπολι στην πιο μέτρια φετινή της εμφάνιση κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη με 2-0 κόντρα στην Έμπολι εντός έδρας!

08.11.2022 | 21:22

Νέα μεγάλη νίκη για την Νάπολι που παρά την προβληματική της εμφάνιση, επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Έμπολι με πέναλτι του Λοθάνο! Στους 38 βαθμούς πλέον η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και στο +9 από την Μίλαν, που έχει ματς λιγότερο.

Η Νάπολι ξεκίνησε νωθρά την αναμέτρηση και έκανε την πρώτη της φάση στο 21′ με τον Ντι Λορέντζο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων…

Ο Ντομπελέ σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία στο 33′, ενώ και ο Ρασπαντόρι στο 39′ δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκιπερ της Έμπολι.

Έτσι το 0-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα του Σπαλέτι να κάνει την πιο προβληματική εμφάνιση της φετινής σεζόν, από άποψη φάσεων και δημιουργικότητας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι ανέβασε ρυθμούς και πίεζε με τον Όσιμεν να χάνει δυο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Εν τέλει η άσπρη βούλα ήταν αυτή που έσωσε τους Ναπολιτάνους.

Στο 70′ ο ρέφερι με την βοήθεια του VAR δίνει πέναλτι στην Νάπολι, με τον Λθάνο να ευστοχεί για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, λόγω της κρισιμότητας του γκολ. Ο Ζιελίνσκι κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του στο 88΄!

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η ασταμάτητη Νάπολι συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της Serie A!




 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version