Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Δεν ταξίδεψε με την ομάδα του ο Κριστιάνο – Εκτός αποστολής!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Δεν ταξίδεψε με την ομάδα του ο Κριστιάνο – Εκτός αποστολής!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Φούλαμ, μετά από απόφαση του Έρικ τεν Χαγκ, καθώς θέλει να τον προφυλάξει!

12.11.2022 | 19:55

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα περιμένει πως και πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και οι βλέψεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι μεγάλες και ενόψει αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης.

Με την Γιουνάιτεντ αν και δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν… το παλεύει και με τις τελευταίες του εμφανίσεις δείχνει στον Τεν Χαγκ πως απλά δεν γίνεται να λείπει από την ενδεκάδα.

Στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή λόγω του Μουντιάλ όμως, η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί χωρίς τον Κριστιάνο κόντρα στην Φούλαμ εκτός έδρας. Ο Πορτογάλος σταρ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Λονδίνο!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία ο Κριστιάνο έχει μια ίωση και δεν έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ ένιωθε και αδιαθεσία τις τελευταίες μέρες. Για αυτόν τον λόγο δεν ήθελε να ρισκάρει με την συμμετοχή του, ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η Γιουνάιτεντ…

Έτσι ο Τεν Χαγκ προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής προκειμένου να τον προστατεύσει και ενόψει του Μουντιάλ. Ο λόγος δεν είναι σε καμία περίπτωση αγωνιστικός, όπως γράφτηκε από διάφορα ΜΜΕ της Πορτογαλίας..

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version