Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Στη Μίλαν ο Βάσκες, «έτοιμος να αφήσει το στίγμα του»! (pics)
Μίλαν

Επίσημο: Στη Μίλαν ο Βάσκες, «έτοιμος να αφήσει το στίγμα του»! (pics)

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέβις Βάσκες, του 24χρονου τερματοφύλακα από την Κολομβία.

03.01.2023 | 21:40

Στη Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος Κολομβιανός τερματοφύλακας, Ντέβις Βάσκες. Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από την Κλουμπ Γκαρανί στην Παραγουάη, την ώρα που ο Μενιάν είναι τραυματίας και η επιστροφή του δεν υπολογίζεται σύντομα. Το πλήρες όνομά του είναι Ντέβις Εστίβεν Βάσκες Γιατς.

Ο Βάσκες υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2026 με τη Μίλαν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ιταλικής ομάδας γεννήθηκε στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γκαρανί το 2021. Είχε 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Παραγουάης και τρεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στη Μίλαν, ο Βάσκες θα φορά τη φανέλα με τον νούμερο 77.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μπορεί και βασικός στη Μίλαν ο νεαρός

Σίγουρα η προσθήκη του εμπεριέχει ερωτηματικά, διότι ο Κολομβιανός δεν έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ωστόσο οι σκάουτερ της Μίλαν πιστεύουν στο ταλέντο και τις δυνατότητές του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε ακόμα και βασικό. Μιας και στο ρόστερ των Μιλανέζων υπάρχουν οι… γερόλυκοι, Τσίπριαν Ταταρουσάνου και Αντόνιο Μιράντε. Μέχρι πρότινος ο Ρουμάνος έπαιζε βασικός, αλλά η εικόνα του ήταν μέτρια.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version