Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Λιονέλ Μέσι από εδώ και πέρα «καίγεται» μόνο για μία κούπα! (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λιονέλ Μέσι από εδώ και πέρα «καίγεται» μόνο για μία κούπα! (pic)

O Λιονέλ Μέσι, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει βάλει... πλώρη για τη μοναδική κούπα που λείπει από τη συλλογή του.

05.01.2023 | 22:22

Η μεγάλη στιγμή του Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ ήρθε: ο έμπειρος επιθετικός κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ένα όνειρο, όπως είχε τονίσει τόσες φορές με τις δηλώσεις του, έγινε πραγματικότητα. Όχι μόνο για εκείνον. Αλλά και για εκατομμύρια συμπατριώτες του.

Πλέον η τροπαιοθήκη του 35χρονου τα έχει όλα. Τόσο όσον αφορά στο ατομικό κομμάτι, όσο και στο συλλογικό επίπεδο. Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό το «ESPN» ο Λατίνος παίκτης θέλει μόνο μία… κούπα για να κάνει, έστω και τυπικά, το απόλυτο. Αυτό είναι το Κύπελλο Γαλλίας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Αλ Νασρ έναν παίκτη!

Αν η Παρί Σεν Ζερμέν, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, φέτος κατακτήσουν το Κύπελλο, τότε ο Αργεντινός θα έχει στη συλλογή του όλες τις κούπες στις οποίες πήρε μέρος! Κάτι που αν μη τι άλλο είναι σημαντικό και σίγουρα θα προσθέσει ακόμη περισσότερο κύρος στον μύθο του!

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός επέστρεψε στην Παρί και έγινε χαμός!

Ο Κιλιάν Μπαπέ έφτασε στο τέλος του δρόμου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίζοντας αντίπαλος με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Γάλλος στράικερ ήταν εκείνος που έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, όμως, επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από μόλις τρεις ημέρες.

Από την άλλη ο Αργεντινός, όντας και Πρωταθλητής Κόσμου, έκατσε όσο περισσότερο γινόταν και του επιτρεπόταν από τη γαλλική ομάδα, ώστε να ξεκουραστεί και να ανακτήσει όσο το δυνατόν παραπάνω δυνάμεις, μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα με το που πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας, γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του που τον περίμεναν πώς και πώς, ώστε να μάθουν από εκείνον πως ήταν όλη την εμπειρία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version