Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μούντρικ δε χρειάζεται καν να απαντήσει στο δίλημμα Κριστιάνο – Μέσι!
Τσέλσι

Ο Μούντρικ δε χρειάζεται καν να απαντήσει στο δίλημμα Κριστιάνο – Μέσι!

Ο δημοσιογράφος της Τσέλσι ρώτησε τον Μούντρικ για το ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του είδωλο.

17.01.2023 | 12:39

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών! Ο Μιχάιλο Μούντρικ κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να μας συστηθεί και σήμερα να είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που η αξία τους υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Όσα δηλαδή χρειάστηκε να δώσει τελικά η Τσέλσι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για να τον αποκτήσει. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ουκρανός επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο δύο μεγαθήριων της Premier League, της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Άρσεναλ και της Τσέλσι του Γκράχαμ Πότερ.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Νικήτρια όπως είπαμε στη μάχη αναδείχθηκε η Τσέλσι, με τους «μπλε» να παρουσιάζουν την Κυριακή το νέο τους απόκτημα στο νικηφόρο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα. Στις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ομάδα, ο Μούντρικ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη τεράστια πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του. Να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, στη Premier League.

Διάβασε επίσης: H Άρσεναλ έβαλε ως στόχο το πρωτάθλημα και… τον Ντέκλαν Ράις!

Στο μίνι interview που έγινε με τον Ουκρανό ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ποιος ποδοσφαιριστής είναι το μεγάλο του είδωλο. Ο 22χρονος χωρίς πολύ σκέψη και με ένα χαμόγελο… μέχρι τα αυτιά απάντησε «Κριστιάνο Ρονάλντο». «Μου αρέσει πολύ ο Κριστιάνο, είναι το είδωλό μου. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του. Έχει συνδυάσει το ταλέντο με πολύ, πολύ δουλειά« ανέφερε ο Ουκρανός επιθετικός.

Ο Μούντρικ θέλει μέσα στα χρόνια να βάλει το όνομά του με μεγάλα γράμματα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο πως το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «μπλε» του Λονδίνου έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2031. Για 8,5 χρόνια θα βρίσκεται στο Στάμφορντ Μπριντζ. Στόχος του είναι να ηγηθεί της ομάδας και μαζί της να πανηγυρίσει τρόπαια και πρωτιές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version