Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κυνικός Γκούτι με Μόντριτς – «Να φύγει, δεν τον έχει ανάγκη η Ρεάλ»
Ρεάλ Μαδρίτης

Κυνικός Γκούτι με Μόντριτς – «Να φύγει, δεν τον έχει ανάγκη η Ρεάλ»

Ο παλαίμαχος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί πως ο Λούκα Μόντριτς δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

18.01.2023 | 11:40

Κλασικός Γκούτι! Ο Ισπανός πάλαι ποτέ άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε με δηλώσεις του να διχάσει το κοινό της «Βασίλισσας». Ο 46χρονος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, «El Chirinquito» και μίλησε για το μέλλον των Μαδριλένων. Την άποψή του για το ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις της διοίκησης σχετικά με τους Μπενζεμά και Μόντριτς.

Κάνε LIKΕ στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δηλώσεις του Γκούτι και η αναφορά στον Μόντριτς

Τα συμβόλαια και των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, έτσι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις. Ερωτηθείς ο Γκούτι για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε πως ο Μπενζεμά πρέπει να ανανεώσει, ενώ είχε αντίθετη άποψη για τον Λούκα Μόντριτς. Χαρακτηριστικά είπε: «Νομίζω πως ο Μπενζεμά θα μείνει και πρέπει να μείνει. Έχω αμφιβολίες για τον Λούκα Μόντριτς. Δεν θα έχει χώρο την επόμενη σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον χρειάζεται. Δε ξέρω αν ο Μπέλινγχαμ θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει αλλά σίγουρα ο Βρετανός πρέπει να αφήσει τη Ντόρτμουντ για άλλη ομάδα».

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Παραμένει ολοζώντανη η – ό,τι πρέπει – τράμπα με την Ατλέτικο

Η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή της «Βασίλισσας» είναι ήδη μεγάλος και θα γίνει ακόμη πιο έντονος το καλοκαίρι με τον ερχομό νέων ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση της Ρεάλ σε συνεννόηση με τον Κάρλο Αντσελότι σκανάρουν την αγορά και αναζητούν φρέσκο… αίμα. Ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και θα πάρουν τη θέση των μεγάλων αστέρων που σήμερα βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους.

Ο Λούκα Μόντριτς είναι μια τέτοια περίπτωση. Ο Κροάτης χαφ βρίσκεται στη Μαδρίτη από το καλοκαίρι του 2012. Έχει ζήσει τα πάντα με τη Ρεάλ. Έχει σηκώσει κάθε τίτλο. Ίσως όπως ανέφερε και ο Γκούτι να ήρθε η ώρα της αποχώρησης του 37χρονου από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version