Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μπουσκέτς να… ξεπερνά τους Μέσι και Τσάβι!
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μπουσκέτς να… ξεπερνά τους Μέσι και Τσάβι!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, σύντομα η Μπαρτσελόνα θα συζητήσει με τον Σέρχιο Μπουσκέτς για πιθανή ανανέωση.

25.01.2023 | 00:17

Πριν από τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Χετάφε την Κυριακή (1-0), ο Σέρχιο Μπουσκέτς έλαβε ένα αναμνηστικό που συγκέντρωσε πρόσφατα την 700ή του εμφάνιση για τον σύλλογο. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Μπάρτσα μετρά ως τώρα 703 εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας!

Στη λίστα με τις συμμετοχές όλων των εποχών ακολουθεί μόνο τον Λιονέλ Μέσι και τον νυν προπονητή του, Τσάβι Ερνάντες. Και θα μπορούσε να ξεπεράσει και τους δύο αν παραμείνει στη Μπάρτσα για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, ενδέχεται να μην παραμείνει πέρα ​​από το καλοκαίρι, με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρόθεση της Μπαρτσελόνα και η συνάντηση με τον Μπουσκέτς

Ο Μπουσκέτς έχει συνδεθεί έντονα με μια μεταγραφή στην Ίντερ Μαϊάμι από το MLS όταν τελειώσει το συμβόλαιό του, αλλά η Μπάρτσα θέλει απεγνωσμένα να τον κρατήσει στο «Καμπ Νόου». Είναι αρχηγός του συλλόγου και ο Τσάβι ελπίζει ότι θα παραμείνει ως τέτοιος για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Εντωμεταξύ, η Sport αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μπουσκέτς μετά το πέρασε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για να συζητήσουν μια πιθανή παράταση. Παράλληλα, ο 34χρονος χαφ θα συνεχίσει να σκέφτεται το μέλλον του και να προσπαθήσει να αποφασίσει πού θα παίζει την επόμενη σεζόν.

Να μην ξεχάσουμε πως στην κορυφή της λίστας με τις συμμετοχές στην ιστορία των «μπλαουγκράνα» είναι ο Λίο Μέσι με 778. Τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ακολουθεί με 767 ο Τσάβι. Συνεπώς, ο Μπουσκέτς που αυτή την ώρα είναι τρίτος, θα πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 64 εμφανίσεις για να φτάσει δεύτερος και 75 για την κορυφή. Πράγμα που σημαίνει ότι για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να παραμείνει «Καταλανός» τουλάχιστον για δυο χρόνια ακόμα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version