ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μην μιλάτε για τις παλιές αγάπες στον Κομάν, γιατί τις… εκτελεί! (vid)

Το γκολ του Κίνγκλεϊ Κομάν ήταν αρκετό, ώστε η Μπάγερν Μονάχου να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μην μιλάτε για τις παλιές αγάπες στον Κομάν, γιατί τις… εκτελεί! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε τον πρώτο λόγο στο εντός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League. Τουλάχιστον στα χαρτιά. Στη θεωρία. Όμως, φαίνεται ότι υπολόγιζε χωρίς τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος ήταν γέννημα θρέμμα από τις ακαδημίες του γαλλικού συλλόγου, πλήγωσε και πάλι την πρώτη του μεγάλη αγάπη! Όπως είχε κάνει και στον τελικό του 2020!

Οι Γερμανοί επικράτησαν με σκορ 1-0 και αυτό χάρη σε όμορφο πλασέ στην κίνηση του έμπειρου επιθετικού. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων αυτό δεν άλλαξε και έτσι οι Βαυαροί έχουν τον πρώτο λόγο για να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού!

Ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε το 1-1 για την Παρί λίγο πριν το τέλος. Όμως, αυτό δεν μέτρησέ ποτέ, αφού λόγω του VAR, φάνηκε ότι στην αρχή της φάσης ο Μέντες ήταν σε θέση οφσάιντ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα της αναμέτρησης η Μπάγερν Μονάχου έδειξε ότι θα είχε τον πρώτο λόγο και ότι με τις πολλές πάσες θα έβαζε δύσκολα στους Παριζιάνους. Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα έδειχναν ότι θα έφταναν πιο εύκολα σε ένα τέρμα.

Οι Γερμανοί ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και έδειχναν ότι περίμεναν τις επιθέσεις των Γάλλων. Οι παίκτες του Νάγκλεσμαν παρά την υπεροχή τους δεν μπορούσαν εύκολα να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, αυτό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η Μπάγερν Μονάχου μπήκε ακόμη πιο δυνατά και σε μία από τις πρώτες της επιθέσεις στο δεύτερο 45λεπτο έκανε το 1-0.

Σκόρερ γι’ ακόμη μία φορά ήταν ο Κίνγσκλεϊ Κομάν. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και έτσι από κοντά έκανε το 1-0 στο 53′ με υπέροχο πλασέ. Αυτό, όμως, βοήθησε την Παρί να βγει μπροστά και να ξυπνήσει τους παίκτες της που από εκείνο το σημείο έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο 1-1 ειδικά μετά την αλλαγή του Μπαπέ!

Ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε να κάνει και το 1-1 στα τελευταία λεπτά. Όταν μετά από παράλληλη πάσα του Μέντες κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ωστόσο, το VAR έδειξε ότι ο αριστερός μπακ της γαλλικής ομάδας ήταν σε θέση οφσάιντ, οπότε το τέρμα των γηπεδούχων δεν μέτρησε.

Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Μπάγερν Μονάχου πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη και έτσι έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ