Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To… έχασε το τρένο ο Γκαλτιέ – Mόνο ο Ζιντάν θα σώσει την Παρί
Παρί Σεν Ζερμέν

To… έχασε το τρένο ο Γκαλτιέ – Mόνο ο Ζιντάν θα σώσει την Παρί

Κλείνει πρόωρα το κεφάλαιο Γκαλτιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν! Μόνο ο Ζιντάν θα χαρίσει στους Παριζιάνους αυτό που λαχταρούν!

15.02.2023 | 14:08

Να περάσει ο επόμενος! Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν μπόρεσε να φέρει στο Παρίσι το τρόπαιο που τόσο πολύ λαχταρούν όλοι στην Παρί, το Champions League. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Κριστοφέρ Γκαλτιέ. Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά μεταξύ των δύο προπονητών. Με τον Ποτσετίνο η Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας τους ίδιους – σχεδόν – παίκτες στο ρόστερ παρουσίαζε σαφώς καλύτερη εικόνα από αυτή που μας δείχνει με τον Γκαλτιέ.

Ο Γάλλος τεχνικός έχει χάσει τη μπάλα και τα αποδυτήρια μαζί! Η εικόνα της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το τέλος του Mundial και την επιστροφή στη δράση τα λέει όλα. Είναι αποκαρδιωτική. Οι Παριζιάνοι μετρούν πέντε ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με το ξεκίνημα του 2023 με τελευταία τη χθεσινή από την Μπάγερν Μονάχου μέσα στο Παρίσι. Το κλίμα στις τάξεις της γαλλικής ομάδας είναι πολύ βαρύ. Ουδείς μπορεί να καταλάβει τι φταίει, ειδικά από τη στιγμή που οι Παριζιάνοι παρουσιάζονται πλήρεις.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με Ζιντάν η Παρί Σεν Ζερμέν θα πετάει

Το μυστικό της επιτυχίας σε τέτοιες περιπτώσεις όμως είναι γνωστό και αλάνθαστο. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χρειάζεται προπονητή αλλά… διαχειριστή. Μια προσωπικότητα στον πάγκο που να μπορεί να τιθασεύσει τα λαμπερά αστέρια της ομάδας και να βάλει τους δικούς του κανόνες. Ξαναλέμε όχι απαραίτητα στον τρόπο παιχνιδιού αλλά πολύ περισσότερο στη συμπεριφορά. Μέσι – Μπαπέ – Νέιμαρ και οι υπόλοιποι αστέρες είναι σαφές πως χρειάζονται έναν… Ζινεντίν Ζιντάν.

Αυτός είναι ο κατάλληλος για να σπρώξει την Παρί Σεν Ζερμέν στην επιτυχία! Ο Γάλλος προπονητής βρίσκεται σε αδράνεια εδώ και πολύ καιρό όμως πλέον έχει έρθει η ώρα της επιστροφής. Το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης της Παρί είναι αν μπορούν να τον πείσουν. Γιατί αν τα καταφέρουν τότε η επιτυχία μοιάζει δεδομένη! Θέλει ο Ζιντάν να αρπάξει την πρόκληση να προπονήσει Μέσι και Μπαπέ μαζί; Ή θα επιλέξει μια τρίτη διαδρομή με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ιδού η απορία!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version