ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 23/2)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 23/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΚΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19:45): Ασταμάτητη η Μονακό σε Γαλλία και Ευρώπη. Μεγάλη νίκη στο Λεβερκούζεν με 3-2 και προβάδισμα πρόκρισης για τους Μονεγάσκους απέναντι στους Γερμανούς. Σε ένα ματς που η Μονακό προηγήθηκε στο 9' με 1- 0 και στο δεύτερο μέρος έγινε… χαμός. Η Λεβερκούζεν το γύρισε με γκολ των Ντιαμπί και Βιρτζ, ο Ντιατά ισοφάρισε στο 74', για να έρθει ο Ντισασί στο 92' και να χαρίσει τη νίκη στη Μονακό και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση. Ακολούθησε ακόμα μία νίκη εκτός έδρας,
το 2-1 απέναντι στην Μπρεστ που διατηρεί στην τρίτη θέση της Ligue 1 τη Μονακό. Πέντε συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Κλεμέντ, οχτώ σερί ματς αήττητη με 6-2-0, οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα πέναλτι στο Κύπελλο από την Ροντέ στα 11 ματς από την επανέναρξη. Over 1,5 τα εννιά τελευταία παιχνίδια της, Over 2,5 τα εφτά από τα εννιά τελευταία.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΚΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19:45): Έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του πρώτου αγώνα η Λεβερκούζεν και κυρίως από το πρώτο γκολ που δέχτηκε. Δικαιολογημένα
αφού υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ και προκαλεί απορίες πως δεν δόθηκε και μέσω VAR. Κατάφερε να γυρίσει προς στιγμήν την εις βάρος της κατάσταση απέναντι στη Μονακό, δέχτηκε όμως δύο γκολ στα τελευταία 15 λεπτά και μοιραία γνώρισε την ήττα. Με πανομοιότυπο τρόπο και με το ίδιο σκορ έχασε και στο ματς πρωταθλήματος που έδωσε απέναντι στη Μάιντς και πάλι εντός έδρας. Ήττα με 2-3, με γκολ που δέχτηκε στο 82' να κρίνει την αναμέτρηση. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, τρία συνεχόμενα Over 3,5 στα ματς που έχει δώσει.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την απόδοσή της στο «Καμπ Νου» και το 2-2 που πήρε στο πρώτο παιχνίδι, «ανάγκασε» τις στοιχηματικές να την χρίσουν φαβορί για την πρόκριση! Έκανε σπουδαίο παιχνίδι στην Ισπανία, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε αρκετές φάσεις και στο δεύτερο και θα μπορούσε να είχε φύγει και με το διπλό. Ισοφάρισε στο 52’ με τον Ράσφορντ (έχει ευθύνη ο Τερ Στέγκεν, το δέχτηκε στην κλειστή γωνία), το γύρισε με αυτογκόλ του Κουντέ (από ενέργεια του Ράσφορντ) αλλά δεν κράτησε ως το τέλος. Γενικά έγινε ματσάρα. Γενικά είναι σε τρομερή κατάσταση η Γιουνάιτεντ, το έχω ξαναγράψει ότι μετά τη διακοπή είναι «άλλη» ομάδα, σαφώς βελτιωμένη. Προ ημερών νίκησε εύκολα τη Λέστερ με 3-0 και βρίσκεται στην 3η θέση, στο -3 από τη Σίτι και στο -5 από την Άρσεναλ. Διαθέσιμοι για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα Στοίχημα ο Μαρτίνες και ο Σάμπιτσερ, ήταν τιμωρημένοι και δεν έπαιξαν στον πρώτο αγώνα. Γυρίζουν Μαγκουάιρ, Άντονι και ΜακΤόμινεϊ, εκτός σίγουρα Μαρσιάλ (φορ), Έρικσεν (χαφ), Φαν ντε Μπεκ (χαφ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στο «Ολντ Τράφορντ» με στόχο να κάνει μεγάλο παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση. Για να τα καταφέρει, στα δικά μου μάτια, θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα που δεν έκανε καλά στο πρώτο παιχνίδι. Πολλά εύκολα λάθη που θα πρέπει να αποφύγει και να προσέξει πολύ τις κόντρα επιθέσεις της Γιουνάιτεντ. Προηγήθηκε στο 50’ με την κεφαλιά του Μάρκος Αλόνσο, ισοφάρισε στο 76’ με τη σέντρα-σουτ του Ραφίνια, είχε ευκαιρίες κι εκείνη, όπως και δοκάρι με τον Κασεμίρο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα. Επίσης, προ ημερών, νίκησε 2-0 την Κάντιθ στο «Καμπ Νου» από το πρώτο ημίχρονο με Σέρχι Ρομπέρτο και Λεβαντόφσκι. Δεν χρειάστηκε να πατήσει πολύ το πόδι στο γκάζι και έκανε αυτό που έπρεπε, διατηρώντας και αυτό το +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει σημαντικές απουσίες ο Τσάβι, εκτός έχουν μείνει οι βασικοί Ντεμπελέ (εξτρέμ), Πέδρι (χαφ) λόγω τραυματισμών, τιμωρημένος ο χαφ Γκάβι, επιστρέφει ο αρχηγός Μπουσκέτς και θα παίξει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ