ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Η Παρί χάνει, αλλά δεν… χάνεται! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε -για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική- εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Λιόν, όμως, παραμένει πρώτη και με διαφορά!

Η Παρί χάνει, αλλά δεν… χάνεται! (vid)

H Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Το να χάσει ένα ματς στο πρωτάθλημα από μόνο του αποτελεί είδηση, μιας και δεν είναι και το πιο σύνηθες. Ωστόσο, το να χάσει δύο σερί αναμετρήσεις είναι κάτι που συμβαίνει ελάχιστες φορές από το 2012 και έπειτα.

Οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν στο «Παρκ ντε Πρενς» με σκορ 1-0 από τη Λιόν στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1. Το γκολ του Μπράντλεϊ Μπαρκολά στο 55′ ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, ώστε να ανέβουν λίγο παραπάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα, θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα αν ο Αλεξάντρ Λακαζέτ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι.

Σημαντική νίκη -γοήτρου- για τον Λοράν Μπλαν που επέστρεψε ως αντίπαλος της Παρί και την… πίκρανε. Δεύτερο «διπλό» για τη Λιόν τα τελευταία 15 χρόνια μέσα στο Παρίσι. Παρόλα αυτά ακόμα και έτσι οι πρωτευουσιάνοι είναι πρώτοι με διαφορά έξι βαθμών από τις δεύτερες Λανς και Μαρσέιγ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε και με το καλύτερο δυνατό κλίμα στο Παρίσι. Και αυτό γιατί οι φίλοι των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ποδοσφαιριστών τους αποδοκίμασαν έντονα τον Λιονέλ Μέσι. Μιας και ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αργεντινός από το καλοκαίρι και έπειτα θα βρίσκεται -και πάλι- στην Μπαρτσελόνα.

Η Λιόν εμφανίστηκε πολύ καλά στημένη και διαβασμένη. Οι παίκτες του Μπλαν έμπαιναν δυνατά στις φάσεις και δεν άφηναν πολλούς χώρους στους γηπεδούχους, ώστε να κάνουν το γνώριμο παιχνίδι τους. Τα πολλά λάθη ήταν αρκετά και από τις δύο μεριές και έτσι το παιχνίδι δεν μπορούσε να αναπτύξει ιδιαίτερο ρυθμό.

Αυτό άλλαξε εν μέρει στο δεύτερο μέρος. Και αυτό οφείλεται στο τέρμα που σημείωσε η Λιόν με τον Μπαρκολό. Ο 20χρονος επιθετικός από πολύ κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Παριζιάνων. Έτσι, έκανε το 1-0 για τη Λιόν που θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ωστόσο, ο Λακαζέτ ήταν άστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 39′. Αλλά αυτό δεν επηρέασε είτε εκείνον, είτε τους συμπαίκτες του.

Η Παρί βγήκε ακόμη πιο μπροστά και πίεσε ακόμη περισσότερο, μετά το τέρμα που δέχτηκε. Όμως, η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή και δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λόπες με τη Λιόν να παίρνει μία ιστορική εκτός έδρας νίκη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ