ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Νάπολι – Μίλαν: Έτσι παραδίδει το στέμμα της η πρωταθλήτρια (vid)

Η Μίλαν με αποστομοτική 4αρα (0-4) έστειλε μήνυμα στη Νάπολι πως έρχονται μάχες μέχρι τελικής πτώσης στο Champions League.

Νάπολι – Μίλαν: Έτσι παραδίδει το στέμμα της η πρωταθλήτρια (vid)

Μια Μίλαν βγαλμένη από την περσινή μαγική της σεζόν! Οι «Ροσονέρι» παραδίδουν τα σκήπτρα στην Νάπολι με ηχηρή 4αρα στέλνοντας της παράλληλα μήνυμα για μάχες στους «8» του Champions League. Μαγικός Λεάο με δύο γκολάρες, εκπληκτικοί Ντίαζ και Σαλεμάκερς με εξίσου δύο γκολ… διαμάντια. Αγνώριστη η Νάπολι έμεινε να χαζεύει τους Μιλανέζους.

To ματς 

Σπουδαία αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Serie A. H πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος Νάπολι υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα την περσινή κάτοχο του Scudetto Μίλαν. Οι «Παρτενοπέι» έχοντας τεράστια διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας βρίσκονται αγκαλιά με τον φετινό τίτλο. Αντίθετα η Μίλαν παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για την κατάκτηση μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι από το πρώτο του λεπτό είχε ένα περίεργο ρυθμό. Και οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να τρέξουν και να κυνηγήσουν το γκολ. Η Μίλαν ήταν η πρώτη που πάτησε την αντίπαλη περιοχή με τον Μπραχίμ Ντίαζ να σημαδεύει με χλιαρό πλασέ στο 9′ τον Μέρετ. Η Νάπολι στη συνέχεια είχε τις επισκέψεις της στα καρέ του Μενιάν χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Αυτή ήρθε στο 17′ από τα πόδια των παικτών της Μίλαν. Ο Ντίαζ έκανε τη κάθετη πάσα στον χώρο βρίσκοντας τον Λεάο. Ο Πορτογάλος έγινε κάτοχος της μπάλας, κοίταξε εστία και με υπέροχο σκαφτό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «Ροσονέρι». Ένα τέρμα που πάγωσε το Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους Ναπολιτάνους ήρθε και ένα δεύτερο τέρμα από πλευράς Μίλαν να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Ντίαζ με τον Ισπανό να βρίσκει δίχτυα με δυνατό σουτ εντός της μεγάλης περιοχής της Νάπολι. Οι Μιλανέζοι έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης έδωσαν στη συνέχεια χώρο στους γηπεδούχους. Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει όμως δε βρήκε το πολυπόθητο γκολ στα πρώτα 45′.

Στην επανάληψη, οι «Παρτενοπέι» κράτησαν ακόμη περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους. Ζιελίνσκι και Κβαρατσχέλια προσπάθησαν να τραβήξουν τους υπόλοιπους αναζητώντας το γκολ που θα έφερνε την πρώτη αντίδραση. Τελικά όμως όχι μόνο δεν ήρθε το 1-2 αλλά η Μίλαν βρήκε τρόπο να πικράνει κι άλλο τους γηπεδούχους κάνοντας στο 59′ το 0-3. Δράστης και πάλι ο Ράφαελ Λεάο με τον Πορτογάλο να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα της Νάπολι και με υπέροχο τελείωμα να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Η παράσταση της Μίλαν και αντίστοιχα ο κατήφορος των Ναπολιτάνων συνεχίστηκε καθώς στο 67′ ο Σελεμάκερς έγραψε με όμορφη ενέργεια το 0-4. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Το σκορ όμως δεν άλλαξε. Μαγική εμφάνιση και νίκη της Μίλαν μέσα στη Νάπολη.

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ