ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο Κορέα… κούνησε το σεντόνι του Champions League για την Ατλέτικο (vid)

Ένα γκολ ήθελε η Ατλέτικο και το βρήκε στο πρόσωπο του Άνχελ Κορέα. Αστεράτη νίκη (1-0) επί της Μπέτις.

Ο Κορέα… κούνησε το σεντόνι του Champions League για την Ατλέτικο (vid)

Ένα και να καίει! Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε το γκολ που έψαχνε μέσω του Άνχελ Κορέα και πήρε τρίποντο… χρυσάφι επί της Ρεάλ Μπέτις στο Μετροπολιτάνο. Ο Αργεντινός στο 86′ έλυσε τον γρίφο για την ομάδα του βρίσκοντας δίχτυα με εκπληκτική ατομική ενέργεια. Καλή η Μπέτις όμως δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την πρωτεύουσα.

To ματς

27η στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος και η 3η στη βαθμολογία Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε στο Μετροπολιτάνο την 5η Ρεάλ Μπέτις. Μια μονομαχία για τα εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δύο ομάδες που τον τελευταίο καιρό πριν τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων τα πήγαιναν περίφημα εντός των συνόρων με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Η αποψινή τους μάχη ήταν σαφές πως θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Κανένας από τους δύο προπονητές, Σιμεόνε και Πελεκρίνι δεν είχε διάθεση να ρισκάρει. Να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις του από το ξεκίνημα τη νίκη. Αμφότερες ξεκίνησαν το παιχνίδι συντηρητικά περιμένοντας να σκανάρουν πρώτα τον αντίπαλο. Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Η Ατλέτικο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως και η Μπέτις είχε τις στιγμές της. Το 0-0 όμως ήρθε απόλυτα φυσιολογικά στο φινάλε των πρώτων 45′.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο πιεστικοί στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με τους σταθερούς πυλώνες της σε κέντρο και επίθεση έβαλε κάτω τη μπάλα και πίεσε τον αντίπαλο αναζητώντας το πολυπόθητο γκολ. Ο Σιμεόνε όσο περνούσε ο χρόνος ανακάτευε την τράπουλα προσθέτοντας φρέσκα πόδια στο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μπέτις έδινε χώρο και μοιραία στο τέλος την πλήρωσε. Ο Άνχελ Κορέα που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Άλβαρο Μοράτα βρήκε τον τρόπο στο 86′ και με εκπληκτικές προσποιήσεις πάτησε περιοχή και πλήγωσε την Μπέτις. Εκπληκτικο γκολ από τον Αργεντινό, ένα τέρμα που έμελλε να καθορίσει το ματς.

Στα τελευταία λεπτά μίλησε η εμπειρία των παικτών της Ατλέτικο. Οι γηπεδούχοι «ροκάνισαν» τον χρόνο και στο τέλος πανηγύρισαν με το κοινό τους μια πολύ σημαντική νίκη. Ένα τρίποντο το οποίο επί της ουσίας χαρίζει στους Μαδριλένους ένα από τα εισιτήρια του επόμενο Champions League. Όσον αφορά τη Ρεάλ Μπέτις εκείνη θα παλέψει για τα αστέρια χτυπώντας πλέον ανοιχτά τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία βρίσκεται στη 4η θέση της La Liga.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ