ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Με Κέιν – Σον η Τότεναμ δεν έχει να φοβάται κανέναν (vid)

Η σκληρή μονομαχία ανάμεσα σε Τότεναμ και Μπράιτον βρήκε νικητές τους Λονδρέζους. Σον και Κέιν νίκησαν μόνοι (2-1) τους «Γλάρους».

Με Κέιν – Σον η Τότεναμ δεν έχει να φοβάται κανέναν (vid)

Η Μπράιτον το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή! Η εμπειρία όμως της Τότεναμ μίλησε και τα «Σπιρούνια» τελικά επικράτησαν με σκορ 2-1 της ομάδας του Ντε Τζέβρι. Σον και Κέιν τα γκολ για τους γηπεδούχους. Είχε ισοφαρίσει ο Ντανκ σε 1-1 στο πρώτο ημίχρονο.

To ματς

Μονομαχία με μεγάλο ενδιαφέρον στο Λονδίνο. Η Τότεναμ φιλοξένησε την Μπράιτον στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Premier League σε ένα παιχνίδι που ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Δύο ομάδες που φέτος βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη και κατέχουν θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη αλλά κυνηγούν ο καθένας με τις πιθανότητές του το όνειρο το Champions League.

Η Τότεναμ σαφώς πιο έμπειρη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα. Κέιν, Κουλουσέφσκι και Σον πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και ανταμείφθηκαν νωρίς νωρίς. Στο 10′ ο Σον με υπέροχο τελείωμα κέρδισε τον τερματοφύλακα της Μπράιτον και άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 100 του Νοτιοκορεάτη στην Premier League. To τέρμα των «Σπιρουνιών» έφερε την αντίδραση των φιλοξενούμενων.

Η Μπράιτον στη συνέχεια ήταν αυτή που έκανε περισσότερο παιχνίδι. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και έφθασε πολύ κοντά στο 1-1. Ο Μιτόμα προειδοποίησε. Πέτυχε γκολ όμως αυτό σωστά ακυρώθηκε καθώς ο παίκτης των «Γλάρων» χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει τη μπάλα. Στο 34′ όμως η  Μπράιτον πέτυχε ξανά τέρμα και αυτό μέτρησε κανονικά. Δράστης αυτή τη φορά ο Ντανκ με τον έμπειρο άσσο να κάνει τη ζημιά στην άμυνα της Τότεναμ. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε! Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους φθάνοντας την κατοχή σε ποσοστά 62%. Οι απειλές τους όμως στην περιοχή της Τότεναμ ήταν αρκετά χλιαρές. Οι γηπεδούχοι δεν φοβήθηκαν στιγμή και περίμεναν με ψυχραιμία τις δικές τους στιγμές στον αγώνα. Στο 79′ οι Λονδρέζοι βγήκαν γρήγορα στην κόντρα. Ο Χόιμπιεργκ γύρισε σωστά τη μπάλα στον Χάρι Κέιν και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής «σκότωσε» την Μπράιτον κάνοντας το 2-1. Ένα υπέροχο γκολ από τον Άγγλο επιθετικό. Λίγο νωρίτερα πάντως η Μπράτιον «φωνάζει» σωστά για καθαρό πέναλτι που δεν της δόθηκε σε μαρκάρισμα του Χόιμπιεργκ στον Μιτόμα. Η Μπράιτον πάλεψε μέχρι το τέλος όμως τελικά δεν έκανε τη ζημιά. Νίκη της Τότεναμ με 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ