ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Έτσι, απλά η Σίτι έκανε τη… δουλειά! (vid)

H Μάντσεστερ Σίτι είχε ακόμη ένα εύκολο απόγευμα, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 4-1 της Σαουθάμπτον με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ.

Έτσι, απλά η Σίτι έκανε τη… δουλειά! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανώτερη και καλύτερη από τη Σαουθάμπτον. Ωστόσο, για 45 λεπτά δυσκολευόταν να βάλει γκολ. Μέχρι που ο Κέβιν Ντε Μπρούιν βγήκε το κεφάλι του Έρλινγκ Χάαλαντ. Και κάπως έτσι έγινε η… δουλειά για τους «πολίτες» που έκαναν το πρώτο βήμα μέχρι να έρθει η εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν… μάτια με την απόδοσή τους. Παρόλα αυτά έπαιξαν με ουσία και κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στους τίμιους και μαχητικούς «Άγιους».

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Χάαλαντ, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Από κοντά και οι Γκρίλις- Ντε Μπρούιν που συνέβαλαν και αυτοί τα μέγιστα για να έρθει το «διπλό». Πλέον η διαφορά με την Άρσεναλ κατέβηκε για την ώρα στους πέντε βαθμούς με τους Λονδρέζους να αγωνίζονται στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ την Κυριακή (9/4).

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε να δώσει ακόμη μία… παράσταση. Να κάνει ακόμη ένα show. Όμως, η Σαουθάμπτον έδειξε ότι θα της έκανε όσο πιο δύσκολη γινόταν τη ζωή από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ήταν όπως… είναι. Δηλαδή έπαιρναν εκείνοι τις πρώτες μπάλες και με τις πολλές πάσες τους προσπαθούσαν να «τρυπήσουν» την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Και αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Μέχρι και για τους περσινούς πρωταθλητές.

Μάλιστα, οι «άγιοι» είχαν μερικές καλές στιγμές με τις αντεπιθέσεις τους. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές τους στο τέλος έκαναν πάντα τη χειρότερη δυνατή επιλογή. Η πολυπρόσωπη άμυνα της Σαουθάμπτον δεν βοήθησε το παιχνίδι να βρει ρυθμό και να είναι ανοιχτό. Η Σίτι έδειχνε να είναι καλά μπλοκαρισμένη και να μην έχει κάποια κλασική φάση. Παρόλα αυτά όλα άλλαξαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μπέλα Κότσαπ από πλάγια θέση και χωρίς να είναι μαρκαρισμένος πλάσαρε, όμως, η μπάλα πέρασε αρκετά έξω.

Η επόμενη φάση ήταν και εκείνη που… ξεκλείδωσε τη Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι με υπομονή και πολλές πάσες έφτασαν στην περιοχή της Σαουθάμπτον με τον Ντε Μπρούιν να σεντράρει από τα αριστερά και τον Χάαλαντ να νικάει από κοντά με κεφαλιά τον κίπερ των γηπεδούχων, κάνοντας το 1-0 και χαρίζοντας παράλληλα την 100η ασίστ στην καριέρα του Βέλγου μέσου στην Premier League.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι συνέχισε να βγαίνει μπροστά και να απειλεί. Μάλιστα, στο 58′ ήταν η σειρά του Γκρίλις να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με τον Άγγλο εξτρέμ με διπλή προσπάθεια να νικάει τον Μπαζουνού και να κάνει το 2-0. Η Σαουθάμπτον βγήκε μπροστά, αφήνοντας πολλά κενά πίσω.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν άνετα στο 3-0 με τον Χάαλαντ στο 68′ και με τον Άλβαρες στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφεραν στο ενδιάμεσο οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν -προσωρινά όπως φάνηκε- με τον Μάρα στο 72′.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ