ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Δύο… ζαχαρωτά και λίγα ήταν (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες σε επίπεδο Premier League επικρατώντας εύκολα της Έβερτον με 2-0.

Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Δύο… ζαχαρωτά και λίγα ήταν (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε τη νίκη και την πήρε πολύ πιο εύκολα από το τελικό 2-0. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δημιούργησαν μια σειρά από μεγάλες ευκαιρίες. Ράσφορντ και Άντονι έχασαν τα άχαστα, όμως Μακ Τόμινει και Μαρσιάλ βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα. Κάκιστη η εικόνα της Έβερτον.

Το ματς

Η 30η αγωνιστική της Premier League έφερε αντιμέτωπες τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον. Μια κλασική μονομαχία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία έλαβε χώρα στο ηλιόλουστο Ολντ Τράφορντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά την καθαρή ήττα από τη Νιούκαστλ ήθελε να επιστρέψει στις νίκες. Έτσι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μπήκε φουριόζα από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Ράσφορντ – Άντονι – Σάντσο δημιούργησαν τεράστια ζημιά στην άμυνα της Έβερτον. Οι φάσεις δεν άργησαν να έρθουν και να δείξουν πως η Γιουνάιτεντ θα ήταν το αφεντικό της συνάντησης.

Στο 12′ ο Άντονι με δυνατό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Πίκφορντ, ενώ στην επαναφορά ο Μπισάκα σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 18′ η Έβερτον πάτησε για πρώτη και ουσιαστικά τελευταία φορά στο πρώτο μέρος την περιοχή του Ντε Χέα όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ισπανού. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους. Πολλές και μεγάλες ευκαιρίες με τους Ράσφορντ, Άντονι, Σάντσο και Σάμπιτζερ να μην καταφέρνουν στο 22′, 25′. 28′ και 33′ να βρουν τα δίχτυα του Πίκφορντ.

Ό,τι προσπάθησαν να κάνουν οι παραπάνω το πέτυχε ο Σκοτ ΜακΤόμινει. Ο Σκωτσέζος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Σάντσο μέσα στη περιοχή της Έβερτον και με άψογο διαγώνιο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 46′ ο Άντονι θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 όμως έχασε το τετ α τετ. 1-0 το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε ταχύτητα και έδωσε περισσότερο γήπεδο στον αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 15λεπτο προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για κάτι καλό όμως μάταια. Ό,τι και αν έκαναν τα «Ζαχαρωτά» δεν είχε το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα. Έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ξανά τα ηνία και πίεσε για να βρει το δεύτερο γκολ, το οποίο ουσιαστικά θα καθάριζε την υπόθεση νίκη. Στο 66′ η κεφαλιά του Φερνάντες βρήκε απάντηση από τον Πίκφορντ. Τρία λεπτά μετά ο Ράσφορντ σούταρε από καλή θέση όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 71′ όμως τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους «Κόκκινους Διαβόλους» ο Ράσφορντ πάτησε περιοχή, έδωσε στον Μαρσιάλ και ο Γάλλος από κοντά με συρτό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 78′ ο Ράσφορντ τραυματίστηκε – τράβηγμα στον προσαγωγό – και αποχώρησε από το παιχνίδι. Tίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ