ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 21/4)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 21/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:45): Έναν απρόσμενο, όσο και πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Βερόνα. Η ομάδα του Μάρκο Τζαφαρόνι κατάφερε να κρατήσει στο ΜΗΔΕΝ την επίδοξη πρωταθλήτρια Νάπολι και έφυγε με το 0-0 από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Αμύνθηκε σωστά και δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι η αντίπαλός της είχε δώσει μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μίλαν και ακολουθούσε η ρεβάνς. Απέναντι στη Μπολόνια, η πρόσφατη παράδοση στο γήπεδό της, δεν είναι με το μέρος της, αφού έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια. Εξέτισαν οι Βελόσο (μέσος) και Μανιάνι (στόπερ). Τραυματίες οι Σουλεμάνα (μέσος), Χρούστιτς (μεσοεπιθετικός), Λάζοβιτς (μεσοεπιθετικός) και Ανρί (επιθετικός).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:45): Έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο πραγματοποιεί η Μπολόνια, η οποία, πλέον, διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είτε μέσω της 7ης θέσης, η οποία είναι πιθανό να οδηγήσει στο Conference League, είτε ακόμη και μέσω 6άδας, από την οποία απέχει μόλις 5β., οχτώ στροφές πριν το τέλος. Σε αυτές τις 11 αγωνιστικές, οι «ροσομπλού» μετρούν 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, κάτι που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Τιάγκο Μότα. Την προηγούμενη εβδομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο παιχνίδι με τη Μίλαν, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκε μόλις στο 1’ με τον Σανσόν και δέχθηκε την ισοφάριση στο 40’. Η αλήθεια είναι ότι στο β’ ημίχρονο είχε αρκετές φορές την τύχη με το μέρος της, αλλά χρειάζεται και αυτή. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Ορσολίνι (μεσοεπιθετικός), που εξέτισε. Τραυματίες οι Καμπιάσο (στόπερ), Αρναούτοβιτς (φορ) και Σοριάνο (μεσοεπιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Έπαθε και δεν έμαθε η Άρσεναλ: Για δεύτερο συνεχόμενο (εκτός έδρας) παιχνίδι, προηγήθηκε 0-2 και «πέταξε» δύο βαθμούς. Ντέρμπι μεν και τα δύο, όμως, είναι μεγάλη απώλεια, δε. Με τη Λίβερπουλ, το 0-2 στο 28’ με Μαρτινέλι, Ζεσούς, έγινε 2-2 στο 87’. Με τη Γουέστ Χαμ, το 0-2 στο 10’ με Ζεσούς και Όντεγκααρντ, έγινε 2-2 στο 54’. Στο ντέρμπι του Λονδίνου τα έκανε όλα λάθος: Στη φάση του πρώτου γκολ της Γουέστ Χαμ έγινε πρώτα λάθος πάσα από τον Τόμας Παρτέι, προτού κάνει πέναλτι ο Γκάμπριελ, ενώ στο 52’ είχε χαμένο πέναλτι με τον Σάκα! Κοινώς, θα μπορούσε να προηγηθεί εκ νέου με δύο γκολ διαφορά, αλλά μέσα σε μερικά λεπτά ισοφαρίστηκε από το υπέροχο πλασέ του Μπόουεν. Κάπως έτσι, η ομάδα του Αρτέτα είδε τη διαφορά της από τη Σίτι να μειώνεται στους 4 βαθμούς και ενώ η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει παιχνίδι λιγότερο. Συν το γεγονός ότι την επόμενη αγωνιστική (26/4) έχουμε το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Σίγουρα εκτός για το Άρσεναλ – Σαουθάμπτον Στοίχημα ο στόπερ Σαλιμπά λόγω του προβλήματος στη μέση και ο χαφ Ελνένι. Αντίθετα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ζιντσένκο (αριστερό μπακ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Η Σαουθάμπτον έχασε ξανά και δεν αποτελεί έκπληξη. Τέτοια, θεωρείται όταν παίρνει κάτι από ένα παιχνίδι, όπως το 3-3 με την Τότεναμ που ήταν και το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα. Από τότε, ακολούθησαν 3 διαδοχικές ήττες, με τελευταία το εντός έδρας 2-0 με την Κρίσταλ Πάλας. Λίγα πράγματα έκανε μεσοεπιθετικά, θα μπορούσε να είχε σκοράρει ένα γκολ. Αλλά μέχρι εκεί. Περιορισμένων δυνατοτήτων το ρόστερ της, έχει και απουσίες σημαντικών παικτών και κάπως έτσι χειροτερεύει η κατάσταση. Παραμένει ουραγός με 23 βαθμούς και με 6 νίκες σε 31 αγώνες. Αν μπορεί να σωθεί; Θεωρώ πολύ δύσκολα, μιας και θα πρέπει να βρει μίνιμουμ 4 νίκες και έχει ακόμα να παίξει με Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Φούλαμ, Μπράιτον, Λίβερπουλ. Για την ιστορία, τελευταία νίκη της είναι το 1-0 επί της Λέστερ στις 4/3. Εκτός ο Μέιτλαντ-Νάιλς (εξτρέμ), λόγω της συμφωνίας δανεισμού με την Άρσεναλ, τραυματίες παραμένουν ο Άνταμς (φορ) και ο Σαλίσου (στόπερ), εκτός και ο ανέτοιμος Λιβραμέντο (δεξί μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ