ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 24/4)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 24/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ (21:45): Και τώρα τρέχει… Κάτι τέτοιο ισχύει πλέον για την Αταλάντα, μετά τα δικά της τελευταία αποτελέσματα και τις εξελίξεις που αφορούν τη Γιουβέντους. Η επιστροφή των 15β. στους «μπιανκονέρι» σε συνδυασμό με την ήττα με 2-0 από τη Μπολόνια και την ισοπαλία 1-1 με τη Φιορεντίνα, την έχουν φέρει εκτός εξάδας και κατ’ επέκταση ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Οι «μπεργκαμάσκι» υποχώρησαν στην 7η θέση, όντας στο -2 από την 6η και θα πρέπει να αλλάξουν κατά πολύ την αγωνιστική τους εικόνα, αν θέλουν να… φέρουν τούμπα την κατάσταση. Οι 2 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια μόνο θετικός απολογισμός δεν είναι, κάτι που ξέρουν τόσο ο Τζιαν Πέρο Γκασπεερίνι, όσο και οι παίκτες του. Τραυματίες παραμένουν οι Χάτεμπουρ (δ. μπακ), Ρουγκιέρι (αρ. μπακ), Βορλίτσκι (αρ. εξτρέμ) και Λούκμαν (επιθετικός).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ (21:45): Τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League πανηγύρισε την Πέμπτη (20/4) η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» νίκησαν 4-1 στην παράταση τη
Φέγενορντ και πήραν το εισιτήριο για την τετράδα, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Λεβερκούζεν. Η αλήθεια είναι πως είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, αφού ισοφαρίστηκαν στο 80’ και χρειάστηκε το γκολ του Ντιμπάλα στο 89’ για να γίνει το 2-1 και να πάει το ματς στο έξτρα ημίωρο, αφού στο Ρότερνταμ είχε χάσει 1-0. Στην παράταση, Ελ Σαραουί (101’) και Πελεγκρίνι (109’) «έγραψαν» το τελικό σκορ, στέλνοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους οπαδούς στα ουράνια. Στο πρωτάθλημα, εκεί που είχαν μια άνεση για την τετράδα, με την επιστροφή των 15β. στη Γιουβέντους «μπαίνουν στην πρίζα». Έπεσαν στην 4η θέση και πλέον δεν έχουν περιθώρια για λάθη. Τραυματίες είναι οι Κάρσντορπ (δ. μπακ), Σμόλινγκ (στόπερ) και Βαϊνάλντουμ (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΙΤΟΡΙΑ ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (22:15): Η Γκιμαράες δεν έχει φτάσει σε νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (0-1-4). Έχασε με 1-2 στις έδρες των Μποαβίστα και Φαμαλικάο με το ίδιο σκορ (1-2), σε αγώνες που έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα. Ήταν αρκετά πιο κινητική από τη Φαμαλικάο στο πρόσφατο 90λεπτο, όμως η νίκη δεν ήρθε ποτέ. Προβληματική η εικόνα που εμφάνισε και επιθετικά αλλά και ανασταλτικά. Η ομάδα αδυνατεί να δώσει τέλος στην αγωνιστική κρίση, η οποία τη βυθίζει εκτός πεντάδας (7η) με την Αρούκα, μάλιστα, να έχει χτίσει και διαφορά επτά βαθμών. Είναι λίγο πιο συνεπής μπροστά στο κοινό της, όπου έχει επικρατήσει στα 9/15 πιο πρόσφατα παιχνίδια (9-3-3).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΙΤΟΡΙΑ ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (22:15): Η Σπόρτινγκ ερχόταν από μεγάλη νίκη (4-3) στην έδρα της Κάζα Πία, αν και ζορίστηκε αρκετά για να φτάσει σε τρίποντο. Την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 (εντός) με την Αρούκα, αφού ήταν καλή μόνο στο δεύτερο μέρος. Αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο πρώτη ημίχρονο, ενώ νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι. Στην επανάληψη, ήταν αποφασισμένη να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχασε τεράστιες ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια, πριν λυτρωθεί (1-1) με γκολ- πέναλτι στο 89ο λεπτό της συνάντησης. Μεσοβδόμαδα, έμεινε στο 1-1 με τη Γιουβέντους και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa League, αφού είχε ήδη ηττηθεί στο Τορίνο (0-1) στην πρώτη αναμέτρηση. Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, η Σπόρτινγκ απέχει πλέον 10 βαθμούς από την Μπράγκα και με νίκη απόψε, μπορεί να επιστρέψει τη διαφορά στους επτά.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ