ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 28/4)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 28/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΟΝΖΑ (21:45): Σε εξαιρετικά δεινή θέση έχει περιέλθει πλέον η Σπέτσια, η οποία έχασε τη διαφορά που είχε από την επικίνδυνη ζώνη και από εδώ και στο εξής δεν έχει κανένα περιθώριο λάθος. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, είναι πιθανό να βρεθεί κάτω από αυτήν. Στο τελευταίο παιχνίδι στη Γένοβα, μπορεί να μην έχασε, αλλά η ισοπαλία 1-1 (Βέρντε 59’) με την ουραγό Σαμπντόρια δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει πέντε ισοπαλίες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά. Αν θέλει να πετύχει τον στόχο, πρέπει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα, αφού είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ (12) στο 2023 στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τραυματίες οι Χολμ (δ. μπακ), Μουτίνιο (αρ. μπακ), Ζουρκόφσκι (μέσος). Νέα απώλεια ο πρώτος σκόρερ Ν'Ζολά (φορ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΟΝΖΑ (21:45): Αν έλεγε κανείς στην αρχή της σεζόν ότι η Μόνζα μετά από 31 αγωνιστικές θα έχει 41β. και θα είναι… χαλαρή μέχρι το φινάλε, θα τον περνούσαν για τρελό. Μόνο η Κιέβο τη σεζόν 2001-02 είχε μαζέψει περισσότερους (51) ως πρωτοεμφανιζόμενη στη μεγάλη κατηγορία, οπότε, καταλαβαίνει κανείς για τι επίτευγμα μιλάμε. Στο τελευταίο παιχνίδι πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή απέναντι στη φορμαρισμένη Φιορεντίνα και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη. Παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 13’, εντούτοις, κατάφερε να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με το αυτογκόλ του Μπιράγκι (26’) και το τέρμα του Μότα (43’). Το «κερασάκι» έβαλε ο Πεσίνα (59’), διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Ραφαέλε Παλλαντίνο, που αξίζει πολλά μπράβο. Μοναδικός τραυματίας είναι ο Σένσι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00): Στις 6 Μαΐου η Οσασούνα έχει ραντεβού με την ιστορία, δίνοντας τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τη Ρεάλ, αλλά αυτό δε φαίνεται να την επηρεάζει στο πρωτάθλημα. Μετά την Μπέτις και την εντός έδρας νίκη με 3-2, η Οσασούνα πήρε διπλό και στην έδρα της Κάντιθ με το τελικό 1-0. Με τον Ρούμπεν Γκαρσία να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 62', ένα γκολ που ήταν αρκετό για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνει στην 8η θέση με 44 βαθμούς. Στο μείον τρία από την έκτη θέση που βρίσκεται η Βιγιαρεάλ. Σε καλή κατάσταση, δεν αποκλείεται στα επόμενα παιχνίδια να υπάρξει rotation ενόψει και του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μοναδικός απόντας ο Μπράσανατς απέναντι στη Σοσιεδάδ.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00): Πήγε να παίξει στην έδρα της Μπέτις το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων αγωνιστικών. Είχε το συν έξι και πήγε τουλάχιστον να το διατηρήσει προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Και το κατάφερε. Σε ένα παιχνίδι που ήταν φανερός ο πρώτος της στόχος να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να φύγει με αποτέλεσμα, η Σοδιεδάδ πήρε το 0-0, χάνοντας μάλιστα στο φινάλε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει και τη νίκη. Διατηρήθηκε έτσι σε απόσταση ασφαλείας από την Μπέτις και πια έχει για τα καλά τον πρώτο λόγο προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στα αστέρια. Εκτός ο Ντιέγκο Ρίκο και ο Σαντίκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ