ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γκουντογκάν σε ρόλο… Χάαλαντ και κορυφή στο +4 η Σίτι (vid)

Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε με ευκολία και το εμπόδιο της Λιντς (2-1) και διεύρυνε τη διαφορά της από την Άρσεναλ στην κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Γκουντογκάν σε ρόλο… Χάαλαντ και κορυφή στο +4 η Σίτι (vid)

Σήμερα ήταν η μέρα του Ιλκάι Γκουντογκάν. Ο Γερμανός πέτυχε δύο πανομοιότυπα τέρματα και οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη απέναντι στην Λιντς. Άλλο ένα «τρίποντο» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που με τα ίδια παιχνίδια (34 τον αριθμό) βρίσκεται πλέον στην κορυφή της Premier League, τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Άρσεναλ. Μείωσε στο τέλος για τα «Παγώνια» ο Ροντρίγκο αλλά δεν ήρθε ποτέ η ανατροπή.

Το ματς

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την πυραυλοκίνητη τους τελευταίους μήνες Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» υποδέχθηκαν στο Etihad την Λιντς του Σαμ Άλαρνταις στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Οι γηπεδούχοι έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την Άρσεναλ ήξεραν πως με νίκη τους απόψε πήγαιναν στο +4 από την άμεση αντίπαλό τους στη μάχη για τον φετινό τίτλο.

Με μια άκρως ανταγωνιστική ενδεκάδα η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα. Τα «Παγώνια» είχαν εξαρχής παθητικό ρόλο περιμένοντας να έχουν την τύχη με το μέρος τους και κάποιες στιγμές για να βγουν στην αντεπίθεση. Στο 18′ και μετά από μερικές χλιαρές προειδοποιήσεις των γηπεδούχων ήρθε το γκολ που έλυσε τον σημερινό γρίφο στην άμυνα της Λιντς.

Ο Γκουντογκάν έγινε αποδέκτης της μπάλας στα όρια της μεγάλης περιοχής από την πάσα του Μαχρέζ. Ο Γερμανός χωρίς να το πολυσκεφτεί σημάδεψε την γωνία του Ρόμπλες κι έγραψε με πανέμορφο πλασέ το 1-0 για την ομάδα του. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους φιλοξενούμενους εννέα λεπτά μετά ήρθε ένα δεύτερο σχεδόν ίδιο γκολ για να βάλει γερές βάσεις νίκης από το μισάωρο. Ίδιοι πρωταγωνιστές, απλά άλλη γωνία στο τελείωμα του Γκουντογκάν. Έτσι απλά και ωραία για τους «Πολίτες» το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που και πάλι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Όποτε ήθελε άνοιγε το γκάζι όποτε ήθελε «πάγωσε» τον ρυθμό. Στο 62′ ο Χάαλαντ πήρε την μπάλα έπειτα από πάσα, κοίταξε τέρμα όμως το τελείωμα του κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Ρόμπλες. Το τελευταίο μισάωρο το αγώνα είχε μόνο ξεσπάσματα της Σίτι. Οι παίκτες της Λιντς απλά αμύνονταν και περίμεναν να τελειώσει ήρεμα το παιχνίδι έχοντας συμβιβαστεί από νωρίς με την ήττα. Στο 84′ η Σίτι άγγιξε το 3-0 όμως ο Γκουντογκάν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ένα λεπτό μετά στην πρώτη της ουσιαστικά φάση η Λιντς βρήκε αντίδραση με τον Ροντρίγκο να μειώνει σε 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ