ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η Μίλαν έτσι όπως πάει θα τα χάσει όλα! (vid)

Μετά την ήττα από την Ίντερ στο Champions League ήρθε και η... σφαλιάρα από την Σπέτσια (2-0) για την απογοητευτική Μίλαν.

Η Μίλαν έτσι όπως πάει θα τα χάσει όλα! (vid)

Μίλαν σκέτη απογοήτευση! Οι «Ροσονέρι» τα έκαναν θάλασσα στην έδρα της Σπέτσια αποχωρώντας με μια ήττα που πιθανότατα βάζει ταφόπλακα στις σκέψεις για συμμετοχή στο επόμενο Champions League. Βισνιέφσκι και Εσπόζιτο τα γκολ για τους γηπεδούχους που πανηγύρισαν νίκη που τους δίνει ανάσα στη μάχη της σωτηρίας.

To ματς

Παιχνίδι για την 35η αγωνιστική της Serie A! Η 5η της βαθμολογίας Μίλαν μετά τον χαμένο πρώτο ημιτελικό του Champions League από την Ίντερ φιλοξενήθηκε στην έδρα της Σπέτσια. Μια ομάδα που παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για να σωθεί στην κατηγορία. Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι προσπάθησε να παρατάξει μια όσο το δυνατόν πιο φρέσκια ενδεκάδα προχωρώντας σε βαθύ ροτέισον ενόψει και του απαιτητικού επαναληπτικού με τους «νεραντζούρι».

Οι Μιλανέζοι ήθελαν το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς της νίκης για να βρεθούν ξανά σε τροχιά 4αδας του πρωταθλήματος. Από την άλλη και η Σπέτσι θα διεκδικούσε με όλες τις δυνάμεις της το «τρίποντο» δίνοντας τα όλα για την σωτηρία στην Serie A. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να απειλούν ελάχιστα τις αντίπαλες εστίες. Η Μίλαν ήταν ελαφρώς καλύτερη της αντιπάλου της όμως οι επιθέσεις που δημιούργησε δεν κατέληξαν στον επιθυμητό στόχο. Η Σπέτσια μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά την πίεση και να βγάλει με ψυχραιμία το πρώτο μέρος στο 0-0.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν! Οι γηπεδούχοι όσο έβλεπαν πως η Μίλαν δεν είχε τους τρόπους να απειλήσει σοβαρά τόσο πίστευαν στο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι από το 55′ και μετά άρχιζαν να πιέζουν με τη σειρά τους κάνοντας αισθητή την παρουσία του στα καρέ των «Ροσονέρι». Ο Στέφανο Πιόλι προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο όμως στη συνέχεια η εικόνα της Μίλαν έγινε ακόμη χειρότερη.

Στο 75′ ο Βισνιέφσκι κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να βάλει φωτιά στο γήπεδο. Η Σπέτσια εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Μίλαν και ο Βισνιέφσκι με προβολή από κοντά νίκησε τον Μενιάν κάνοντας το 1-0. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους Μιλανέζους στο 85′ ο Σαλβατόρε Εσπόζιτο βρήκε κι αυτός με τη σειρά του τα αντίπαλα δίχτυα με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ και ουσιαστικά σφράγισε την νίκη της Σπέτσια. Σπουδαία επικράτηση για τους νεοφώτιστους. Μεγάλα τα προβλήματα για τη Μίλαν σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ