ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπαλοτέλι κάνει… πλάκα με ανελέητα τακουνάκια σε συμπαίκτη του (vid)
H Άρσεναλ είναι με αποδείξεις η καλύτερη ομάδα στη φετινή Premier League (stats)
Η ανάρτηση της UEFA με Φορτούνη και OPAP Arena (pic)
O Χάαλαντ… έβαλε μουστάκι και απογείωσε τα social media (pic)
Γιουνάιτεντ: Στέλνει τρεις στη Σαουδική Αραβία και πλουτίζει
Χαοτική διαφορά στις τιμές των εισιτηρίων σε Αλιάνζ Αρένα και Σαντιάγκο Μπερναμπέου
O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 15/5)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 15/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (22:00): Πήρε μεγάλο τρίποντο με 1-0 μέσα στην έδρα της Μπιλμπάο την περασμένη αγωνιστική και έκανε μεγάλο βήμα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βρήκε γκολ νωρίς με τον Γουίλιαν Ζοσέ και έφτιαξε φάσεις για να το «κλειδώσει» στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος κλείστηκε, δέχτηκε πίεση, αλλά είχε σε καλή βραδιά τον έμπειρο Χιλιανό γκολκίπερ, Κλάουντιο Μπράβο, και κράτησε τη νίκη. Έχει μόλις δύο νίκες στα εφτά τελευταία και για αυτό η 4η θέση ουσιαστικά χάθηκε, αλλά η έξοδος στο Europa League είναι εφικτή. Σκόραρε μόνο σε δύο από τα 6 πιο πρόσφατα εντός, σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί το εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με τη Σεβίλλη (21/5). Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Γκονθάλεθ. Μέσα και ο στόπερ Λουίς Φελίπε. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (22:00): Στην έδρα της παραδοσιακά ανεβαίνει επίπεδο, κάτι που φάνηκε και στο ματς με την Βαγιαδολίδ. Επικράτησε με 2-1, σε ένα ματς που ήταν σταθερά ανώτερη από την αρχή. Δεν βρήκε γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά το έκανε με την έναρξη του δευτέρου, όπου άνοιξε το σκορ στο 48’. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στο 80’ ουσιαστικά το κλείδωσε με δεύτερο γκολ. Δέχθηκε την μείωση λίγο αργότερα, δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Έτσι, μπήκε ξανά ενεργά στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου, μάλιστα ευνοήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Αν κερδίσει απόψε ανεβαίνει στην 7η θέση, η οποία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Ρεάλ, δίνει εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Εξέτισε ο κεντρικός αμυντικός Λεζέν. Δίχως προβλήματα ουσιαστικά.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Σε ένα παιχνίδι που περισσότερο έμοιαζε με αγώνα… Πόλο, η Λέστερ ηττήθηκε 5-3 στο Λονδίνο από τη Φούλαμ, «πληρώνοντας» το κάκιστο πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 44’ και στο δεύτερο επέλεξε να ρισκάρει, δεν είχε να χάσει κάτι. 4-0 στο 51’, μείωσε σε 4-1 με τον Μπαρνς στο 59’ και στο τελευταίο δεκάλεπτο με Μάντισον (πέναλτι στο 81’) και Μπαρνς (89’). Άξιζε κι άλλα γκολ, είχε και χαμένο πέναλτι στο 66’ με τον Βάρντι, αλλά η ζημιά είχε γίνει ήδη. Πρώτη ήττα μετά από 3 αγώνες όπου είχε πάρει 5 βαθμούς. Δεν είναι αρκετοί, παραμένει στους 30 και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη βγαίνει από εκεί. Θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα της Έβερτον (3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι) και την ισοπαλία της Λιντς (2-2 με Νιούκαστλ), την ώρα που ακολουθεί εκτός η Νιούκαστλ και εντός η Γουέστ Χαμ. Χαμός! Διαθέσιμος ο Ρικάρντο, θα λείψει και πάλι ο Ιεανάτσο (φορ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Το (19ο) γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ από το 13’ «υπέγραψε» την άνετη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ (1-0). Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και την ίδια ώρα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκοράρει και δύο και τρία τέρματα ακόμη. Αυτή ήταν η 6η διαδοχική επιτυχία για τους «κόκκινους», αλλά ξέρει και ο Γιούργκεν Κλοπ πως η ομάδα του «ξύπνησε» λίγο αργά στη φετινή Premier League. Για να προλάβει 4άδα και Champions League, ούσα στο -4 από Νιούκαστλ (Μπράιτον και Λέστερ εντός, Τσέλσι εκτός) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μπόρνμουθ εκτός, Τσέλσι και Φούλαμ εντός), θα πρέπει μία από τις δύο να κάνει τουλάχιστον δύο «γκέλες». Δεν είναι και το πιο πιθανό, αν και στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Το μίνιμουμ που θέλει να πετύχει είναι να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε μία κακή χρονιά, την οποία κλείνει με Άστον Βίλα εντός και Σαουθάμπτον εκτός. Εκτός για άλλο ένα παιχνίδι μένουν ο Φιρμίνο (φορ), ο Τιάγκο Αλκάνταρα (χαφ) και ο Κεϊτά (χαφ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ