Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άρσεναλ δημιούργησε το πιο συγκινητικό βίντεο για τον Σάκα! (vid)
Video Hμέρας

Η Άρσεναλ δημιούργησε το πιο συγκινητικό βίντεο για τον Σάκα! (vid)

Η Άρσεναλ έκανε γνωστό ότι ο Μπουκάγιο Σάκα θα παραμείνει στις τάξεις της για πολλά χρόνια και τον τίμησε με ένα πολύ ωραίο βίντεο.

23.05.2023 | 18:51

Η Άρσεναλ έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος: οι Λονδρέζοι έπαιξαν για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν καλό, αλλά και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε τα έκαναν… μαντάρα και έχασαν την ευκαιρία τους. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι όχι απλά τους ξεπέρασε, αλλά, έκανε δική της την κούπα!

Ο Μπουκάγιο Σάκα ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Λονδρέζων σε αυτή την πορεία. Ο νεαρός εξτρέμ με την ταχύτητά του και την τεχνική του κατάρτιση έβαλε δύσκολα σε πολλούς αμυντικούς. Και όχι μόνο αυτό. Ήταν η πρώτη του σεζόν που είχε διψήφιο αριθμό γκολ, αλλά και ασίστ. Κάτι που δείχνει ότι όχι μόνο έχει παρόν, αλλά και λαμπρό μέλλον.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην Ευρώπη!

Η Άρσεναλ εδώ και αρκετές εβδομάδες είχε ξεκινήσει επαφές μαζί του. Ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και ανανεώσει με την ομάδα στην οποία ανήκει από οκτώ ετών! Όπως και έγινε. Η αγγλική ομάδα δεν έκανε γνωστό το χρονικό διάστημα που θα τον έχει στις τάξεις της. Όμως, τα ΜΜΕ του Νησιού αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2028.

Γι’ αυτό και η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου δημιούργησε ένα ωραίο και συγκινητικό βίντεο που δείχνει όλη την πορεία του από την πρώτη ημέρα μέχρι και τώρα!

Μπουκάγιο Σάκα: Ο νέος και ωραίος ηγέτης της Άρσεναλ!

Από το 2018 μέχρι και σήμερα ο Μπουκάγιο Σάκα έχει ελάχιστα ματς με την Άρσεναλ. Και στα πιο πολλά, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν πρωταγωνιστής. Ωστόσο, τόσο οι άνθρωποι, όσο και οι φίλοι της ομάδας θωρούν ότι τα καλύτερα τώρα έρχονται για τον Άγγλο εξτρέμ.

Αν και εφόσον δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και συνεχίσει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τους «κανονιέρηδες» και την εθνική ομάδα της Αγγλίας, τότε αναμένεται να γίνει ένα ακόμη σημείο αναφοράς για την Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version